מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יציאתי היתה במקום.???בעל31/07/2008
תקופה ארוכה ניסיתי לשכנע את בעלי לצעוד יחד איתי ולצערי נעניתי לשלילה. בתגובות: "עייף,אין כוח, אין חישק, כבד גוף וכדו'". הרפייתי ממנו. התחלתי לצעוד לבד, הייתי פוגשת את ידידו, הוא היה לעיתים מפלרטט איתי וממשיך לדרכו הביתה. לא היה בינינו מעבר לזה מאומה. לפני כחודשיים הצלחתי לשכנע את בעלי (הוא לא אדם קל...) לצעוד מבחינה בריאותית שהיה כבר חייב - וסוף סוף הצלחתי לשכנעו. לפתע פגשנו את ידידו, וכשהתקרב אלינו החמיא רק לבעלי ואמרף "כל הכבוד לך, כל הכבוד לך", משום מה הרגשתי כמו ילדה קטנה שלא מגיע לי גם קרידיט???הרי בזכותי בעלי צועד. אז פלטתי מהפה ואמרתי לגבר ההוא: "כל הכבוד לאשתו ששכנעה אותו לצעוד", ןהגבר בשלו: "כל הכבוד לבעלך שהסכים לצעוד". שאלתי: איך תגובתי נראית בעיני הגבר? האם תגובתי היתה במקום, או איך הייתי אמורה להגיב??? תודה על עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה משנה ?!...
רונן דוד31/07/2008העיקר שהוא צועד,
למה לקחת ממנו את הקרדיט ?, תני לו חיזוקים על מנת שימשיך במה שהתחיל,
הריי שניכם יודעים טוב מאד למי מגיע באמת הקרדיט,
אבל תני לו להרגיש טוב על מנת שימשיך ויצעד,
כי זה באמת מה שחשוב, לא ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן - תגובה
בעל31/07/2008ברצוני להוסיף. אתה צודק בהחלט, אבל מה לדעתך יכול הגבר להבין מהיציאה שלי? האם היתה במקום?? אולי יחשוב שאני תינוקית?? מה הייתי אמורה להגיב בכלל???וכשחשבתי היטב לעומק ממה היציאה שלי נבעה (ואני לא מתפלאת): מתסכול מתמשך מהבריות, מבעלי.... שאני לא רגילה לקבל פידבק מאנשים, פרגון מאנשים, מחמאות מאנשים (רק מבודדים), ואני לעומת זאת אחת שכל הזמן מפרגנת ומפרגנת עד אין קץ, ותמיד מתוסכלת ומרירה, שאנשים היום לא מפרגנים. בעלי טוען שיש אנשים היום צרי עין, קנאים וזה הסיבה. ותמיד חשוב לי מבחינה נפשית וריגשית להרגיש מועורכת, זה עושה לי טוב, זה ממלא אותי,הרגשה של אישה שווה, איכותית ואני אוהבת שאנשים מעריכים את מה שאני עושה, ואני עושה המון דברים יפים בחיים, תורמת לקהילה, מתנדבת, יוצרת ועוד, וממי שאני מצפה שיחמיא או תחמיא - הם לא עושים זאת, וזה חורה לי מאד. כי בעצם מדוע לא מגיע לי גם קרדיט? כי הרי בזכותי בעלי התחיל לצעוד. לדעתי, היה צריך לומר: "כל הכבוד לך שהצלחת לשכנע את בעלך (ובעלי אדם לא קל בכלל) לצעוד וכל הכבוד לך שאתה צועד", כך לדעתי היה צריך לומר. האם זה נראה לך ילדותי או תגובה לא במקום בעיני הגבר? מה הוא יכול לחשוב לאחר תגובה זו, את זה רציתי לשמוע ממך, בשיא הכינות.וברור שאתמוך בבעלי ואני יעודד אותו כל הזמן לצעוד, כי אם לא אני מי יצליח לשכנע אדם כה קשה..... .???? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה חדש לך שאנשים קנאים?
שני01/08/2008ולא יודעים לפרגן? למה את לוקחת את זה ללב? אם תחיי לפי תגובות של אנשים - את תקבלי מהר מאוד התקף לב. שימי פס. מה שחשוב זה שבעלך ואת צועדים ביחד. מה זה משנה מה הגבר ההוא אמר - אלא אם כן את דלוקה עליו ואכפת לך מה הוא חושב עלייך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחינוך...
רונן דוד01/08/2008
אני בהחלט מסכים איתך - גם אני מצפה לרוב למילה טובה כשצריך, לצערי מרבית האנשים לא יודעים לפרגן, אולי זה משהו בתרבות הישראלית.
המסקנה מכך (קל להגיד) היא - לשים קצוץ !!!, את יודעת מה את שווה,
כמובן לצפות לקבל תגובה חיובית ופרגון כשצריך ולפעמים צריך לדרוש אותו, אבל הכי חשוב שאת לעצמך יודעת מה היקף המאמצים שלך וזה מה שחשוב,
הריי לא נחנך אנשים להתנהג אחרת, ככה הם וזהו זה,
אי אפשר לחנך את כל העולם,
ואת חייבת להיות שלמה עם עצמך,
וכל עוד את יודעת שאת נוהגת נכון, אז זה מה שחשוב ולעזאזל מה חושבים אחרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)