בא לי כבר לחיות אחרת.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בא לי כבר לחיות אחרת.
    מירי
    01/08/2008

אנחנו אני בעלי ומשפחתי בעיצומו של תהליך פשיטת רגל שבתוכו אנחנו מסובכים כבר כ8 שנים הסיוט לא נגמר . אין לי כח יותר אני כבר 3 ימים רק בוכה . אננו לא רואים סוף ואין לנו די הכנסה כדי לחיות. נמאס לי להיות נתמכת על ידי הוריי אני רוצה לשקם את חיי אין לי יותר אויור בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בא לי כבר לחיות אחרת.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות...

רונן דוד
    01/08/2008

לדעתי אתם חייבים להתייעץ עם איש מקצוע ולהוריד את הבעיה הזו מהמצפון שלכם,
    את מזכירה לי בדיחה (אם תרשי לי...) על אדם שהוא בעל חוב לחבר שלו, אותו בעל חוב נוהג להתקשר לאדם ולשאול אותו מידיי יום מה עם החוב שלו. האדם עם החוב לא ישן לילות שלמים עד שלאשתו נמאס - היא מתקשרת לחבר לו הם חייבים ואומרת לו - "איציק תשמע, אין לנו כסף להחזיר לך עכשיו, נחזיר בעוד שנה..." ומנתקת לו בפרצוף. לאחר מכן היא אומרת לבעלה -
    "אתה יכול לישון עכשיו בשקט"...

המסקנה - להעביר את הבעיה לצד השני, ככה המצפון יהיה יותר נקי ונוכל לישון יותר טוב בלילה....

המסקנה - ממליץ לכם להתייעץ עם רואה חשבון או עורך דין שמתמחה בתחום על מנת ליישם את משל הקצר שהבאתי. תמיד אפשר להגיע להסדר תשלומים למשך שנים רבות כך שסכום ההחזר החודשים יתפרש על פניי שנים רבות, יהיה מזערי ולא יפגע באיכות חייכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו