חוסר ביטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון
    גיא..
    03/08/2008

שלום לכולם , אני בן 14 ויש לי חוסר ביטחון לגבי איך שאני נראה , למרות שאומרים לי שאני לא מכוער , אני חושב שכן ואני לא יודע מה לעשות .. האם יכול שאני ישתנה עם השנים ? כי אני בן 13

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים במראה

סיגל לוי
    03/08/2008

שלום גיא
    בטח ובטח שתשתנה
    תצמח לגובה
    תהפוך בהדרגה יותר ויותר לנער, בקול, במראה
    זו תקופה של שינויים רבים, ולפעמים קשה להתרגל אליה
    אפשר גם לראות מה עושים חבריך לשפר את המראה (לבוש, תסרוקת, בושם וכו') או להתייעץ עם אמא
    בטוח שיש לך גם דברים שאתה כן אוהב באיך שאתה נראה...
    קודם אתה צריך לאהוב את עצמך ולקבל את איך שאתה נראה לפני שיעשו זאת אחרים
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו סיגל ..

גיא...
    04/08/2008

קודם כל תודה רבה , נתחיל בזה : לא חושבים שאני מכוער , כאילו נראה לי . אבל אני כן , וזה מה שחשוב שאני יאהב את עצמי , גם אח שלי שהוא היה בגיל שלי היה נראה אחרת ממה שהוא עכשיו .. ותמיד אהבתי אותו יותר מכל האחים , ותמיד רציתי להראות כמוהו . למרות שאנחנו לא הכי דומים .. ויש לי שיער ארוך , ולא הרבה מקבלים את זה וזה מעצבן . יש בי כמה דברים שאני לא אוהב , למשל את האף חחחחחחחחחחח , ואת הפנים עצמם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

סיגל לוי
    04/08/2008

גיא
    אתה בטח מעריך את מה שחבריך חושבים
    אם אתה לא מקבל מהם תגובה שמשהו לא בסדר עם איך שאתה נראה אז למה אתה שופט יותר חמור עם עצמך?
    צריך לדעת מה אפשר לשנות ולנסות לשנות זאת איך שרוצים
    ואת מה צריך לקבל ואי אפשר לשנות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו