אני צריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני צריך עזרה
    איזה אחד
    04/08/2008

שלום הכרתי בחרוה מהצ'ט לפני כמה ימים ונפגשתי איתה בקיצורר אחרי שנגפשתי איתה ישבנו וזה דברנו וזה בקיצור יום למחרת אני מתקשר עליה וזה עושה לה נרא אותך יותר מאוחר היא אומרת לי לא בזמן אחרון היא לא רוצה לפגש איתיי בהתחלה שהכרתי אותה יותר היתה נפגשת איתי ועכישו שאני רוצה לפגש היא כבר לא רוצה והפעם היא גלתה לי למה היא לא רוצה לפגש איתי יותר היא אמרה לי משמעם לי איתךך אני שמחש שהיא הוציא את זה מה שיש לה בלבב עכישו היתי רוצה לדעת מה לעשות שלא יהיה לבנות משמעם איתי אין לי בטחיון גם לדבר עם בחרוה חופשי וזה אני בדרך כלל בנאדם סגור שלא מספר דברים מופנם קצת תנו לי הצעות איך לזורם עם הבחורהה ולדבר איתך חופשי כי אתמול שנפגשתי איתה היא עשתה עלי מזה פוזואת ובקושי גם דברנו אתמול יענו ישבנו שתינו ובקושי דברנו שתקנווווווווווו אין לי בטיחון בככל זה דופק לי תחיםם גם תחברים אבדתי בגגל שאין לי בטיחון אני לא רוצה לראות אפחד מהחברים שלי כדי לא לדבר איתם וכול זה בגגל שאין לי בטחוןן תעזרו לי תנו הצעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביישנות

סיגל לוי
    04/08/2008

שלום שמעון
    אולי זה לא רק חוסר בטחון
    אולי זה גם ביישנות
    או מופנמות (אדם סגור)
    זו תכונה וצריך לראות איפה כן נוח לך ומי מקבל אותך גם עם השקט שלך
    אולי זה לוקח זמן ואולי כדאי להכין את הבחורה לכך שאתה ביישן לפני הפגישה, אבל שווה להתאמץ כדי למצוא מישהי שתקבל אותך כמו שאתה
    מצד שני, אם חשוב לך ליצור קשר, נסה לחשוב על נושאים לשיחה מראש, או דברים שאתה רוצה לספר על עצמך ולשתף אותה
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו