מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לנסות לגששבעל05/08/2008
הייתי מעוניינת עד מאד ששתי הנשים הגרות בקרבת ביתי שהיו לי לחברות (כמובן שלא חסר לי) אך הן לטעמי ויש לנו כימייה, אך תקופה ארוכה אני מנסה להזמינן לביתי, להתקרב אליהן, אז הן רק נחמדות אלי ברחוב, וכשאני מנסה להזמינן, הן או שמבטיחות שיבואו ולא מקיימות, או שהן מתרצות שהן עסוקות וכד'. לפי דעתי, מי שמאד מעוניינת בקשר תתעלה על עצמה ותעשה "מאמץ" לקפוץ לביתי, אך הן מגלות נחמדות מחוץ לבית. האם כדאי לנסות לתחקר כל אחת לחוד, מדוע הן מתחמקות מלבוא אלי ולדעת אחת ולתמיד את הסיבה, או להתעלם מהן בצורה הפגנתית ולהראות להן שאני לא מעוניינת בהן, ולהיות קרירה איתן כשאני פוגשת אותן ברחוב. איני יודעת איך לנהוג כבר איתן?. אנחנו כולנו נשואות. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מערכות יחסים
סיגל לוי06/08/2008שלום לך
אומרים שדרושים שניים לטנגו
אולי אלה רק נסיבות (חופש גדול, עומס ובאמת לא יצא)
ואולי הן לא קולטות את הפוטנציאל לקשר
אולי הן לא מחנה אחד וכל אחת מהן שונה
אין מה לגשש למה
המשיכי להיות אדיבה אליהן (התעלמות לא תועיל לדבר)
אם הקשר יתקרב - יופי
אם לא, אולי לא היה מספיק ראוי להשקעה...
אולי תחפשי לך קשר שגם נראה לך וגם יותר זורם
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)