מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדידותאורית לוי23/08/2008
בעלי נפטר לפני כ 10 שנים.יש לי ילדים תומכים ואוהבים מנסים שיהיה לי טוב בכל מיני מובנים אבל יש לי את הזמנים האלה שאני מרגישה שאין טעם לחיים ושהכל נראה לי ממש תפל .יש לי נכדים נפלאים עדיין צעירים מאד והם ממלאים לי הרבה מקום בחיים אבל עדיין הבדידות הזאת שמכרסמת בלב . אין לי הרבה חברים ואף פעם לא היו לי תמיד הסתפקתי במעט ואלה היו קרובים אלי והיום יש לי רק חברה אחת והיא לא ממש מתפקדת. אני בריאה תודה לאל משתתפת בחוגים ולומדת בהרבה קורסים אבל אני לא מצליחה ליצור קשר ממש קרוב עם נשאנשים אני תמיד הייתי כזאת מדברת עם כולם כאילו חברה עם כולם אבל אני עדיין ממש לבד. נסיתי ליצור קשר עם גברים דרך האינטרנט וכשענו לי פשוט נבהלתי .הייתי נשואה במשך 36 שנים וקשה לי ליצור קשר עם גבר אחר. הייתי רוצה שיהיה לי ידיד שאתו אוכל ללכת לסרטים ,להצגות ובכלל לדבר ולא מעבר לזה אבל קשה למצוא ולכן בתוך תוכי אני מרגישה בדידות נוראית למרות שאני משחקת אותה שהכל טוב. אני חושבת שאני בדיכאון אבל אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות הייתי רוצה לקבל עזרה נפשית האם אפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת מהבדידות
סיגל לוי24/08/2008שלום אורית
לא בטוח אם את סובלת מדכאון טיפוסי כי את מתפקדת
אך נראה שאת חווה גוון של דכאון, לפחות מבחינת תחושות הבדידות
אפשר לפנות לכל מיני סוגי עזרה
אפשר לקבל טיפול תרופתי שיקל
אבל אני מציעה לפנות לטיפול שיעזור לך לעבד את האובדן ואולי יאפשר לך בהדרגה להצליח לפנות מקום למפגש אם אדם אחר מבלי שזה יאיים עלייך
אפשר טיפול דרך קופת החולים
ואפשר פרטי
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)