מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה חסרת אוניםי.25/08/2008
אז ככה..........אני כבת 46 נתונה בחצי השנה האחרונה במתחים רבים...שמשפיעים על רווחת הנפש שלי ורציתי לדעת לשאול האם מישהו חווה כתוצאה ממתח טיקים בפנים שאינם נראים (במיוחד באיזור הגבות). לאחרונה מתלווה לזה תחושת עיקצוץ ומעין נימול שמתרחב מתחת לעיניים .בתוך מעליהם.לצידע האף התחושה שלעצמה גורמת חרדה...וכך אני נמצאת במעגל . רופאת משפחה..חושבת שזה ממתח..ונתנה לי קלונקס... מרגישה חסרת אונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח...
רונן דוד25/08/2008כשאדם לא שקט ולא רגוע או במתח,
יש כל מיני תופעות פיזיולוגיות שמתפתחות וקורות,
לא סתם אומרים אנשי המקצוע שאדם השרוי כל הזמן במתח,
צפוי לחלות במחלות שונות ומשונות...
לכן אני ממליץ לך להתחיל בהקדם טיפול על מנת
לאתר את מקור המתח ולראות בסביבה מוגנת,
מה עושים על מנת למגר אותו...
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת
סיגל לוי27/08/2008שלום לך
אפשר לקבל חוות דעת נוספת
אפשר למשל ללכת להתייעצות עם פסיכיאטר שהוא גם רופא וגם מומחה למחלות נפש, לחרדה
אם את רוצה לטפל במתח ובלחץ, אפשר גם בטיפול פסיכולוגי
וכמובן, תחשבי לעצמך מה את יכולה כדי להקל על המתח שאת נתונה בו?
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)