בעיה בלהפתח בטיפול פסיכולוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בלהפתח בטיפול פסיכולוגי
    אליקים
    31/08/2008

שלום . .יש לי בעיה בטיפול הפסיכולוגי שחשבתי שתוכלו ליעץ לי לגביה.. בעבר כתבתי כאן על נושא שמפריע לי שנוגע לסטיות המיניות שלי (הנאה משליטה נשית) שאני נורא מתבייש בזה וזה גורם לי תסכול ומבוכה , ומצד שני לא מצליח לממש את הפנטזיות בגלל חוסר ביטחון ואישיות מפוצלת אז המלצתם לי כאן ,נדמה לי ובעוד פורום ללכת לטיפול פסיכולוגי. מצאתי פסיכולוגית שנראתה לי נחמדה ומקצועית ואני כבר חודשיים מנסה ללכת אליה ומצליח לדבר כמעט על הכל חוץ מעל הנושא הזה... זה לא מצליח לצאת לי מהפה אני כל כך בחרדות מאיך שהיא תגיב ומה שהיא תחשוב עלי ומתבייש נורא. אני מנסה לרמוז לה בכל מיני צורות על הבעיה שלי אבל לא נראה לי שהיא קולטת ממש.. השאלה היא מה עושים . אני כמעט בוכה בפגישות אצלה לפעמים ועדיין לא מצליח לספר .. אני לא מבין למה יצאתי כל כך מוזר וסוטה, אני גם כועס על ההורים שלי שאולי בגללם אני כזה , כי חוץ מזה אני בן אדם נורמאלי יחסית ... מה אתם ממליצים לעשות? אני קצת מיואש כבר . .ומתבזבז לי הזמן והכסף . .לא יודע כמה כוחות נפש עוד יהיה לי ללכת לטיפול הזה. . אני כל פעם נשבע לעצמי שבפעם הקרובה אני אספר ואתוודה ולא יוצא לי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה אבל כדאי

סיגל לוי
    31/08/2008

שלום אליקים
    אני מבינה אותך
    זה תחום מאד אישי ואתה חושש איך היא תגיב
    טיפול הוא כמו דוגמה לעולם בחוץ
    אם תאסוף כוח לספר לה ולהתמודד עם מה שזה יחולל
    תוכל אולי לאסוף גם כוח להרגיש נוח עם הנטיות שלך
    להכיר בהן
    לא להתבייש מעצמך או מאחרים (שמתאים לך לשתף)
    כמה שזה קשה, תזכור ששיתפת פה ויותר מפעם אחת והעולם המשיך להתקיים
    בהצלחה
    אתה יכול להתחיל בכך שכבר מזמן אתה רוצה לספר לה משהו ולא מצליח...
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו