התקף פסיכוטי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקף פסיכוטי
    אני
    04/09/2008

שלום הייתי רוצה לדעת מהו דיכאון פסיכוטי ואיך מחלימים ממנו אם בכלל, כמו כן הייתי רוצה לדעת איך יכול אדם לזהות שהוא פסיכוטי? כמה זמן יכול להימשך התקף פסיכוטי ואיך יודעים שהוא נגמר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף פסיכוטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

סיגל לוי
    06/09/2008

במצב פסיכוטי, אדם מאבד את בוחן המציאות, כלומר השיפוט שלו יכול להיות לקוי, הוא מתקשה להבחין בין מה ששיך לעולמו הפנימי, לבין המציאות שמחוץ לו ואינה תלויה בו.
    על טיפול כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר
    סוג הטיפול והמשך קשור גם למידת החומרה של המצב
    מקווה שעזרתי
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היה פעם התקף פסיכוטי קצר (שעתיים

אליעזר
    11/09/2008

והייתי מאושפז בגללו לכמה ימים. נתנו לי תרופות אבל בסופו של דבר מה שעוזר לי להשתקם זה הפסיכולוגית שלי שמקשיבה לי ומרפאת את ההרגשות הרעות והמחשבות המוזרות שלפעמים יש לי... בעקבות הניסיון שלי אני פחות מאמין בתרופות פסיכיאטריות (אני מסכים אמנם שיש מצבים קיצוניים שכדאי לקחת תרופות הרגעה ונגד פסיכוזות, לא רוצה לעשות הכללות. אבל לא תמיד וכדאי לקחת בערבון מוגבל כי היום יש נטיה של פסיכיאטרים לדחוף תרופות לכל אחד גם כשלא ממש צריכים) - ויותר מאמין שטיפול בשיחות שמתמודד עם הבעיות היסודיות בנפש ובנשמה עדיף על כל חומר כימי . אם אתה לא בטוח מה לעשות הכי טוב זה לפנות לרופא משפחה והוא ידע אם להפנות אותך לפיסכיאטר או פסיכולוג או עובד סוציאלי וכו' תרגיש טוב אליעזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפש כבוייה...

רונן דוד
    21/09/2008

תחשוב כאילו בהתקף התפוצצה בנפשך פצצת אטום,
    עכשיו הגוף מתחיל להתאושש מאותה פצצה.

אתה צריך טריגרים כמו בת זוג, תעסוקה ומשפחה,
    על מנת להצית בתוכך את הלהבה צחדש ולהתחיל "לחיות" מחדש...

זה הדכאון הפוסט פסיכוטי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו