מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטרדהמרינה10/09/2008
במסגרת הכרות חברתית פגשתי בחורה עם עוות גופני. יצרנו קשר טלפוני כשמטרתי היתה להיות נחמדה ולעזור. לא יותר מזה. אלא שדי במהרה היא החלה להתקשר לעתים קרובות מדי. צלצול אחרי צלצול והתחלתי להבין שאני בבעיה. אין לי כל ספק שהיא בעלת הפרעת אישיות כלשהי. הפסקתי לענות לה אך היא עדיין ממשיכה להתקשר וגם דרך שיחות לא מזוהות. יש סבירות כלשהי שאני יכולה עוד להתקל בה במסגרת זו או אחרת. משום כך לא הייתי רוצה לומר לה שתרד ממני. מצד שני זה הפך למטרד ומגביל אותי בלענות לשיחות שאני לא מכירה את המספר. ככל הנראה היא לא מתכוונת לרדת ממני. איך אני יכולה לצאת ממנה ? זה הפך למטרד שאפילו מעורר בי פחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשים לזה סוף
סיגל לוי10/09/2008שלום מרינה
נראה שאת לא רוצה לפגוע בה
אולם היא אינה יודעת לשים גבול לטלפונים שלה
ומישהו צריך לעזור לה להבין זאת
וזו את
עדין יש דרכים רבות לעשות זאת בנימוס ולא בגסות
פשוט לבקש ממנה שתפסיק כי הוא עושה זאת הרבה פעמים וזה לא נעים לך
אין כמו האמת
אם גם זה לא יעזור, אפשר לאיים בלערב משטרה ואף לעשות זאת אם אין כל ברירה
מקוה שזה לא יגיע למצב זה...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל בתור פסיכולוגית את בטח יודעת
אליעזר11/09/2008שיש אנשים עם כל מיני בעיות באישיות שלא יעזור מה יגידו להם הם עדיין ימשיכו עם האובססיות... חוץ מזה שזה נשמע מאד לא נכון לערב משטרה כלפי אדם כזה שברור שהוא סובל בגלל הבעיות הנפשיות שלו , ולא מטריד מתוך רישעות או כוונות פליליות אלא בגלל מצוקה נפשית. אם יפתחו לה תיק פלילי במשטרה זה עלול רק לגרום להרעה במצב הנפשי שלה ואולי היא אפילו תשקע בדיכאון ותתאבד ! (היו מקרים....) צריך להיות מאד עדינים ומנומסים עם אנשים כאלה, ואולי כדאי לערב עו"ס רגישה שתעזור לה להתמודד עם המצוקות שלה ולהציב לעצמה גבולות של התנהגות בחברה. זאת דעתי. .. שיהיה בהצלחה, ואל תישברי. אליעזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)