מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדותמתוסקלת15/09/2008
שלום... יש לי תינוקת בת 10 חודשים וכבר במהלך ההיריון היו לי חרדות שמשהו לא יהיה בסדר כיום שהיא כבר נולדה יש לי מחשבות שיקרה לה משהו שהיא תחנק או לא תתעורר אני פוחדת עליה נורא..יש לי גם פחדים כשאנשים חשובים לי לא עונים לי לטלפון אני מתחילה להכנס להסטריה לחשוב שאולי קרה משהו רע, אשמח לקבל את עזרתך תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוצמת החרדה
סיגל לוי15/09/2008שלום דניאלה
טבעי להיות חרדה ברמה מסוימת
בעיקה הריון ולידה עלולים לגרום לכך
כשחווים איזה פלא הם החיים
עד כמה הם שבריריים
מה שאת צריכה לראות זה מה העוצמה של החרדה שלך
כמה זמן מן היום היא מעסיקה אותך
האם זמן רב, או רק כשיש משהו שקשור אליה?
האם את מכבידה על אחרים בשל דאגותיך, למשל על בעלך ובני משפחה אחרים?
האם לחרדה יש עוצמה שמגבילה אותך בחיי היום יום כדאי לפנות לעזרה
יתכן שההריון וכל ההורמונים שלו תרמו לכך שיצאת מאיזון
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מתוסקלת15/09/2008זה קורה לי שאנשים כמו בעלי או אמא שלי לא עונים לי ואני ניכנסת ללחץ מזה ויכולה להתקשר מליון פעם עד שיענו לי... ובקשר לילדה שלי אני יכולה פיתאום לחשוב על זה כאילו עולה לי לראש שיקרה לה משהו רע פיתאום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את מצליחה להרגיע את עצמך?
סיגל לוי15/09/2008האם את יכולה לומר לעצמך, הם לא יכולים לענות כרגע, בטח הכל בסדר...
האם את יכולה לשים לב אם העיסוק שלך מוגזם
האם את מפילה חרדה זו על אחרים, מלחיצה אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מתוסקלת16/09/2008אני מנסה להתעלם מזה.... אני לא מספרת לאפחד על החרדה בישביל לא להלחיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגל לוי17/09/2008אם את מתקשה להכיל את החרדה הזו בכוחותיך שלך (לא מצליחה לנקות את הראש ממנה) אז אולי כדאי לפנות לעזרה
אם היא צצה מדי פעם ואת מצליחה להרגע, אז זה בסדר - יתכן שזו תקופה יותר מתוחה, יותר לחוצה
בכל מקרה, נסי לעשות דברים שמרגיעים אותך, שמחזירים אותך להגיון ולא לחרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)