עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חלי
    16/09/2008

שמי חלי בת 25 עומדת להתגרש פעם שניה יש לי 2 ילדים מנישואים קודמים הבעיה שנוצרה לי היא שבעלי הנוכחי לא יכול ליהיות עם הילדים שלי הוא עזב את הבית בטענה שלא מתחבר אליהם ורוצה להתגרש יש לציין שגם לו יש 2 בנות והוא חושב שיעוץ לא יעזור לו וטןב לא אצל אמא שלו שם יש לו חופש כך הוא אומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצון להתגרש

סיגל לוי
    17/09/2008

שלום חלי
    זה באמת קשה מאד לעמוד באותה נקודה אחרי שניסית לבנות שוב קשר זוגי ומשפחה חדשה
    הבעיה כרגע זה שבעלך הנוכחי אינו מוכן לשתף פעולה
    אינו רוצה לנסות לתקן את הקשר
    נסי לראות אם זמן פועל לטובה
    האם הזמן אצל אימו מקרב אתכם או מרחיק אתכם
    נסי לגשש אצל משפחתו או חבריו אם יש סיכוי שיתן עוד סיכוי לקשר
    אם כל מאמציך לא עולים יפה והפער ביניכם גדל, אין ברירה אלא להתחיל להתמודד מחדש עם המצב
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל שלום

חלי
    17/09/2008

הוא דיבר איתי אתמול ואמר שפסק זמןן לא יועיל הוא רוצה חופש וזה בכי טוב לו יש לציין שיצאנו רק 3 חודשים והתחתנו וגן מהר מאוד אחרי הגרושים שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סיגל לוי
    18/09/2008

חלי
    לצערי קשה לשקם משהו אם אין בצד השני רצון לכך
    אני חושבת שאת צריכה להתארגן לכך שזו אכן פרידה
    נסי לקבל תמיכה מכל המעגלים שמסביבך
    ולהבא, אולי חשוב לחשוב האם כדאי להתחתן כל כך מהר, בעיקר לא בפעם השנייה, כי זה כבר הרבה יותר מורכב...
    בהצלחה והמון כוחות
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו