מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהמתוסקלת17/09/2008
שלום.. אני נשואה כבר שנה עם ילדה בת 10 חודשים אני ובעלי התחתנו ביגלל היריון, אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי וחיי הנישואים שלנו מאושרים אבל בזמן האחרון אני רואה אותו מדוכדך בעיקבות המישפחה שלי והמשפחה שלו.. הוא כועס על המישפחה שלו ומאוכזב מהם הייתי שמחה לקבל עזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מתוסקלת17/09/2008שחכתי לציין הוא נורא רגיש וחסום רגשית הוא לא מספר מה עובר עליו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעבד את התחושות
סיגל לוי18/09/2008שלום דניאלה
אם הוא אינו רוצה לספר מה עובר עליו
אפשר להציע לו שיפנה לטיפול, לייעוץ
שיהיה לו מקום משלו להוציא מה שמפריע לו
מול משהו שאינו חבר או חלק מהמשפחה בעצמו
תאמרי לו שאת חשה שהוא במצוקה
ושאולי כדאי שיבדוק אופציה כזו
מקוה שיתגבר על הקושי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מתוסקלת18/09/2008הוא בנאדם קשה וכמו שאמרתי לא אוהב להקשיב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מתוסקלת20/09/2008בואי נגיד ששניינו עברו הרבה בשלוש שנים האחרונות אם זה: ההריון , הנישואין , המישפחה הוא בנאדם סגור שלא כל כך אוהב לדבר על מה שפריע לו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחס..
מתוסקלת01/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להכריח
סיגל לוי02/10/2008אי אפשר להכריח אדם לדבר
אפשר רק להיות אמפטיים
להציע תמיכה
סבלנות
ולקוות שזה עוזר לו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)