מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה קורה לו??בעל21/09/2008
בעבר הרחוק היה גבר אחד שנהנה לפלרטט איתי, ברור שגם אני נהניתי, אך לא היה שום דבר מעבר לזה, היות ושנינו נשואים ומיותר לפרט... . לאחרונה ההתרגשות שלי פחתה, אך איני יודעת מדוע כשהוא פוגש אותי בכל מיני מקומות ואני במקרה גם לא רואה אותו, לפתע אני שומעת שהוא קורה בשמי אני מסתובבת ורואה אותו, והוא בסך הכל אומר לי שלום, הרי באותו מידה הוא יכול להתעלם ולהמשיך בדרכו, מדוע הוא חייב לגרום לי לסובב את הראש רק בשביל לומר לי שלום???? מה יוצא לו מיזה הרי כלום לא היה בינינו בעבר ולא יהיה כלום בעתיד!! (מההיבט הגברי). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלירטוט
סיגל לוי22/09/2008שלום לך
אומרים שדרושים שניים לטנגו
אם הוא קורא לך ואת כבר לא נהנת מהפלירט, אל תגיבי
לא יהיה לו שום טעם להטריד אותך ללא תגובה מצידך
אם הוא ממשיך, שימי לב אם התגובה שלו, השמחה שלך על תשומת ליבו מעודדת אותו להמשיך, אולי בתקווה שמשהו פעם יקרה, ואולי גם אותו זה סתם מרגש
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
בעל22/09/2008שלום לך סיגל. הכל טוב ויפה, הבן אדם ההוא הוא בסך הכל מחפש את תשומת ליבי ותגובתו רק באמירת "שלום", הוא לא מפתח שיחה ולא "ממשך..", מה יוצא לו מיזה, הרי גם שאני לא רואה אותו הוא יכול באותו מידה לנצל זאת ולהתחמק ממני מבלי לקרוא בשמי בשביל שאני אביט בו והוא בסך הכל אומר "שלום". האם יתכן והוא סתם מתנהג אלי כך מתוך רחמים בשביל לתת לי תשומת לב מאחר ויודע קצת על עברי שאני קצת סבלתי מחסך.??? או שיש לו כוונות זדוניות ואולי בכל זאת מצאתי חן בעיני והוא מנסה לאט לאט לכבוש אותי???? מה דעתך, ורב תודות על התייחסותך ותמיכתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעים
סיגל לוי24/09/2008שלום לך
אין לי מושג על מניעיו שלו
אבל את יכולה לבחון את מניעיך שלך
האם את נהנת מתשומת הלב?
למה את עסוקה כל כך בשלום שלו?
אם הוא לא באמת מעניין אותך בשום צורה, הניחי לזה....
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)