סתם הוצאת קיטור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סתם הוצאת קיטור
    לא יודעת18
    24/09/2008

היי, אני מרגישה שיש בי חלל עמוק כל כך, אין לי מושג ממה הוא, הרגשה פשוט של יגון. אני מרגישה כמו כישלון אחד גדול, גם מבחינה לימודית ובמיוחד מבחינה חברותית. תודה לאל סיימתי שנה שעברה תיכון ככה שעכשיו אני לא לומדת, ובדיוק קיבלתי את תוצאות בחינות הבגרות. יש לי ממוצע בגרויות דיי סביר, אבל אני בכל זאת מרגישה כאילו יכולתי להשיג יותר, והרגשת הכישלון הזאת לא באה רק ממני, היא גם באה מהמשפחה כי אני הכבשה השחורה, בני הדודים שלי ואחותי הקטנה הרבה יותר חכמים ממני, הם מצליחים בכל תחומי החיים, אני מרגישה ממש לא שייכת למשפחה הזאת.... מבחינה חברותית, אני פשוט לא מצליחה להתחבר עם אנשים, זה לא שאין לי חברות כי יש לי, פשוט כשאני מגיעה למקום חדש קשה לי להכיר אנשים, אני פשוט נשארת שקטה בצד... בדיוק עשיתי קורס טרום צבאי ולא הצלחתי להתחבר שם עם בנות, אולי בערך 3-4, מה שגם מקשה עלי זאת בעיה רפואית- יש לי בעיה של הזעת יתר. אני מרגישה שאני פשוט משעממת ובגלל זה גם אין לי כל כך רצון לדבר עם אחרים, כי גם ככה הם סתם ישתעממו ממני.... הדבר היחידי שבא לי לעשות עכשיו זה ללכת לישון ולא לקום אף פעם, או לפחות להיקבר בבית ולא לצאת יותר..... אולי אני סתם נשמעת כמו איזה בכיינית, לא יודעת, סתם רציתי להוציא את זה איכשהו, לא כל כך בא לי להתקשר עכשיו לחברות ולשגע אותן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתם הוצאת קיטור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה המקום...

סיגל לוי
    24/09/2008

אכן זה המקום להוציא קיטור
    מלקרוא את דבריך, זה נשמע שיותר מאשר הדברים הם כל-כך שחורים או אפורים, זו התחושה שלך שצובעת את הכל...
    מתקשה להעריך את מה שיש
    רואה את חצי הכוס הריקה
    אולי את פשוט אדם מופנם, שלוקח לו זמן להכיר, שלא נמצא תמיד במרכז
    גם 3-4 חברות זה יפה מאד...
    אל תשווי את עצמך לאחרים, ובטח לא לכאלה שאת סבורה שטובים ממך, אם זה מנחית אותך
    קחי אויר ותזכרי שכל יום הוא יום חדש
    הזדמנות חדשה
    לילה טוב...
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו