שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    03/07/2007

אני וחבר שלי יוצאים כבר 5 חודש ואנחנו מקיימים יחסי מין..

עכשיו הוא תמיד קורא לי לבוא אליו לבית רק כשיש לו בית לבד ואני מרגישה כמו איזו זונה שיעני כל פעם שבא לו על סקס אז הוא קורא לי..
    ויש פעמים שאנחנו מטיילים והולכים למין מקום כזה שיש שם הרבה בניינים ואין שם אף אחד בערבים לפעמים יש שם כל מיני זוגות שגם מטיילים שם...
    הוא מוביל אותי ביעני "סיבוב" למין מדרגות או לקומות של אחד המבנים ויעני הוא מתחיל ליזום סקס ואח"כ כשאנחנו מסיימים לעשות את זה אז אחרי זה אני מרגישה את אותו הדבר כמו במקרה הזה שהוא קורא לי רק כשיש לו בית לבד.......והיה קטע שאמרתי לו אני לא מרגישה בנוח לעשות את זה בבניין ואז הוא התחיל לעשות עלי פרצופים ובסוף הלכנו למקום אחר שיותר סגור ועשינו את זה ועדיין היתה לי הרגשה של אי נוחות..

ועכשיו אני לא יודעת איך להגיד לו את זה יש לי בקטע הזה חוסר ביטחון ןיש מצב שהוא יגיד לי " כל הזמן זה לא הפריע לך ועכשיו יעני את ממציאה תירוצים.." או משהו בסגנון...

תייעצו לי מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לטל

מאי
    09/07/2007

היי טל
    אני לא מומחית אבל לפי מה שכתבת נראה שאת לא מרוצה מהקשר שיש לך עם החבר ואת שוכבת איתו רק בגלל שאת פוחדת שהוא יכעס או לא ירצה אותך יותר.. אז דבר ראשון סקס לא אמור להיות הדבר הכי חשוב ביחסים כדאי שתעשו דברים נוספים ביחד.
    אני ממליצה לך לא לפחד תגידי לחבר שלך שלא נוח לך להפגש איתו רק לסקס ושאת רוצה שתנצלו את הזמן למטרה אחרת( לראות סרט למשל..) במידה והוא יכעס אז רק יוכיח לך שהקשר מבוסס רק על סקס מבחינתו, ואז אין לך סיבה להשאר איתו.. חלק מהבגרות זה להבין שיש יותר בקשר מסקס למשל חברות טובה וכבוד, ואם את לא מרגישה את זה יש כאן בעיה.
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו