מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצה?אני28/09/2008
שלום, איך מתחילים?? אני רווקה, מתקרבת לגיל 38. חיי לא היו ואינם פשוטים. לא אלאה בסיפורי עבר. נכון להיום הבעיה היא זו: הכרתי בחור צעיר ממני בכ- 3 שנים. בחור מקסים, לב זהב , ישר , אמין וכהנה וכהנה. לא מוצאים כאלה היום. אנחנו ביחד 5 חודשים. הבחור מסיים כרגע תואר ועובד , בינתיים, בעבודה שאינו אוהב.יש בעיות כלכליות . משפחתו בעייתית . הוריו ביקורתיים בצורה קיצונית. אביו מבוגר וחולה סרטן, אמו דכאונית. גדל בבית שהקללות והגידופים הם דבר שגרתי. יצא מהבית בגיל 32. (הוריו פסלו אותי אחרי שתי פגישות קצרות מאד כי אינני מתאימה ל"תבנית" שהם רוצים - תארים, מעמד כלכלי , מקום מגורים וכד') מאחר ואני כבר "בגיל שאפשר להתחיל", וחיי לא היו צפיחית בדבש עד עתה. מה אוכל לעשות? הבחור לא יודע מה יהיה אתו הלאה מכל הבחינות ובוודאי לא יכול להבטיח לי עתיד, ילדים ומסתבר שלהוריו השפעה גדולה , על אף שהוא מודע לכך שהם שופטים כל אחד ואחת בצורה קטלנית ולא צודקת. כרגע הקשר די רופף. אני "נפלתי" לקרשים כי אני מאד אוהבת אבל ריאלית לגבי ההמשך. הוא "מאבד את המכנסיים" מהר וכמעט מכל דבר . יש בי כזו מועקה בלב . הדמעות עולות ועולות. הכל מצביע על "לא" אבל הלב משתגע בינתים. לפי ראות עיני, הגבר הזה לא יתמודד עם מה שהחיים מציבים. האם אני צודקת? תודה לכם . אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על הורים ואהבה
סיגל לוי28/09/2008שלום לך
בכל זאת הייתם יחד 5 חודשים גם כשהוריו לא התלהבו ממך
שווה לראות מה לא עובד עכשיו
לנסות להבין
למה זה לא מחזיק מעמד.
לעיתים האהבה מנצחת את הקשיים
אך צריך מוטיבציה להתמודד יחד
השאלה אם יש לבחור את המוטיבציה הזו...
נקודות למחשבה לגבי הסיכויים לעתיד לקשר זה
בכל מקרה
שנה טובה
אושר
שמחה
וכמובן אהבה ובשפע
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)