מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחוף!בת 18אחת02/10/2008
אני לא יודעת מאיפה להתחיל... אוקיי אני בת 18. מקווה שהשאלה שלי תתאים לפורום הזה, אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לסווג אותה. יש לי בעיה, שאני מאמינה שהיא פסיכולוגית, ממש כמו שאני מאמינה שהיא בעיה: אני נמשכת לגברים מבוגרים. לא 20, לא 25. גברים בני 30-40 ממש מושכים אותי. אני יודעת שזה לא טוב, כיוון שגבר בן 40 שעבר הרבה נשים, והרבה בחיים בכלל- הוא לא תמים. הוא מאוד ממולח- ויכול לסבן אותי במילים יפות. דבר שקרה... ואני עדיין בהלם שקרה: היה לי קטע עם גבר בן 40+!!!!!!!! אני בת 18- והוא בן 40 +!!!!! אני עוד לא מעכלת... עכשיו, יותר משהבעיה שלי היא המקרה עצמו, אני מבוהלת מכל התפאורה... כי בתכלס, כל חיי עניינו אותי גברים מבוגרים. תמיד אבות של חברות שלי- נראו לי מושכים הרבה יותר מהאחים שלהם.... לבנים בני גילי- בכלל לא הסתכלתי. ויש לי 2 דברים להבהיר: 1. אני לא נמשכת לבנות. ממש לא, אז זה לא בא משם. אני נמשכת משיכה מינית בריאה לגברים- אבל!לא בגיל הראוי.... 2. שמעתי שלפעמים קשר לקוי עם האב גורם לכזו תופעה, דבר שממש אבל ממש לא קורה אצלי, אני ואבא שלי מקיימים את הקשר הכי בריא לדעתי שיכול להיות בין אב לביתו. יש חיבוקים יש נשיקות יש מחמאות יש חסינות במקרה ואני צריכה.. אבא שלי ממש לא הבן אדם שיגרום לי לחסר או לקות. אני פשוט מבועתת... אם ההורים שלי או כל אחד אחר בעולם- יידע שהיה לי קטע עם גבר בגיל הזה- הם יישלחו אותי לאישפוז!כי זה באמת נראה ממבט חיצוני כטירוף!!! אז אני שואלת אותכם כאן- בבקשה, תענו לי מאיפה זה בא, למה??? האם יקרה מצב שבחורים חביבים בגילאי ה20 יעניינו אותי מתישהוא? האם אני יחידה בעסק שהלכה כל כך רחוק עם הפנטזיות שלה? ואם אפשר- תענו לי גם לגבי הגבר ההוא, שהתחיל איתי- ובעצם, פיתה אותי... מה גרם לו : א. לחשוב שיש לו בכלל סיכוי איתי (בת 18) אני משדרת את זה?! ב. לרצות להיות עם בחורה כל כך צעירה??? הוא לא הפעיל שיקול דעת?? אם תוכלי לנסות לשפוך לי קצת אור על המניעים שלו.. זה יקל עליי.. אני הרבה זמן בדכאונות ומחשבות על כל התסבוך הזה... בבקשה תענו לי מהר!!!!!! וסליחה אם טחנתי בשכל 100 עמודים.. קשה לי לתמצת. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה למבוגרים
סיגל לוי02/10/2008הי רותם
תודה על הכנות
פער שכזה הוא באמת די חריג
זה כן שכיח שנשים נמשכות לגברים מבוגרים מהן
זה כן שכיח שגברים נמשכים לנשים צעירות מהם ולעיתים גם הרבה יותר צעירות מהן, ולכן אל תצפי מהגבר לעצור זאת. יכול להיות שזה עבורו מחמאה גדולה
אם זו פנטזיה אין עמה פסול
נראה שכן קיים אלמנט של חיפוש של משהו אבהי, מנוסה, יודע יותר ממך בקשר עם גבר.
באופן אובייקטיבי, גברים בגיל הזה אכן אינם תמימים. ייתכן שחלקם נשואים, חלק אחר כבר עבר "סיבוב אחד" ולא תמיד פנוי להתמסר ולהעניק כפי שאולי את היית רוצה מהאהבות הראשונות שלך. חלק מהם אולי מחפש רק מין ולא קשר
נסי לראות מה באמת מושך אותך
מה הפער שהכי קטן ועדין נותן לך הרגשה טובה
תחשבי גם מה התוחלת של קשר כזה - מה יכול לצאת מזה
ותפעלי גם מתוך הלב שלך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אבל לא כל כך הבנתי אם יש תקווה
אחת02/10/2008הבנתי מאיפה זה בא. בערך.... כי זה נכון שאני מאד רוצה דמות גברית, אבהית משהו. אחד חסון שיוביל אותי- ולא אני אותו. זה העניין, לכן פניתי כנראה מלכתחילה אל המבוגרים... מתוך מחשבה שאצל בני גילי, או הקרובים אליי- מן הסתם לא יהיו כאלה. אוקיי, אז אני רוצה מאצ'ו. עשיתי ש.ב. כמו שאמרת לי, והגעתי למסקנה, שהרבה חשוב לי המראה הגברי, והאופי. ז"א- אם אני אצא עם אחד בן 25, שייראה מאד גברי (אלמנטים גבריים כמו שרירים, מבנה רחב זיפים, מראה קצת מחוספס) וגם האופי שלו יהיה חזק ולא רכרוכי ונמס ליד אישה (ואני לא מזוכיסטית, הכרתי גברים מחוספסים וטובי לב..)- אני אוכל לחיות עם המחשבה שיש בית אבות שעוד לא בקרתי בו- והנה אני יוצאת לי עם איזה בחורצ'יק... :) אני חושבת שדי עניתי לעצמי, אבל חשוב לי לדעת- זו סטייה? אפשר לצאת מזה? או שנגזר עליי לחפש בנרות את בן ה20+ שעבר הרבה בחייו כדי להיהפך באופיו ל50+?? אני די סופגת לעג מחברותיי... שלמרבה המזל- אינן יודעות על המקרה שלי עם ההוא... ואני מאד מאד מדוכאת מהעניין... הייתי רוצה להימשך כרגיל אל גברים בטווח הגילאים הסביר. (ואם את, המומחית, שראית מן הסתם מקרים רבים- אמרת שהפער שלי איתו- היה חריג... אני ממש בצרות.......) כשאתה מרגיש שאין לך שליטה על רגשות, זה ממש מרגיש כסטייה.... תקני אותי אם אני טועה, ועזרי לי, כי אני באמת מבוהלת.... נ.ב.- ממש ממש תודה על התשובה קודם. היא נשלחה בזריזות מחממת לב! כיף שיש מישהו ששומע ולא לועג או מוכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סטייה
סיגל לוי03/10/2008שלום לך
אני לא רואה בזה סטייה
ואת לא "לא נורמאלית" במובן הלא שפוי, אך המשיכה שלך היא לא זו השכיחה
אין נכון או לא נכון
יש גם זוגות שאפילו התחתנו עם פערי גיל גדולים
נסי לחפש את התכונות שחשובות לך ולא את השנתון
מה שקשה לך לראות מגילך זו הפרספקטיבה של הקשר כולו
האם הוא בכלל רוצה קשר או רק מין
מה הוא מוכן לתת
מה הוא פנוי לתת
אם הקשר מתפתח, מה יהיה בעוד 20 שנה, כשאת תהיי בשיאך והוא יהיה כבר אדם מאד מבוגר...
נקודות למחשבה
בכל מקרה
זו לא סטייה
תשאלי את עצמך גם למה את מחפשת קשר שבו בן הזוג יוביל אותך
ואינך מחפשת משהו שתוכלי לתת בו משקל משלך...
שבת שלום
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא כל כך מודאגת
אחת05/10/2008תודה לך סיגל. בזכות חוות הדעת המקצועית שלך- נפתחו לי העיניים, אני לא היסטרית... יותר חושבת מה ואיך... תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)