זקוקה לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    ויקי
    03/10/2008

שלום,אני בת 22,בטיפול עם עובדת סוציאלית כבר שנתיים וחצי.הייתה לי "מורת דרך" שהייתה בת זוג של אבי,נהיינו חברות ואח"כ ממש כמו אם ובת.היא לימדה אותי מה זו אהבה,איך זה מרגיש להיות בטוחה ולא מבוהלת(כמו שאני תמיד),כל הזמן הייתי עסוקה במראה שלי וכמה אני יוריד במשקל ומתי והיא למדה אותי "למסור" את זה ואת שאר הרעשים שלי בראש ובנשמה.היו אלה שנתיים שבהן כל מה שידעתי על עצמי השתנה לטובה.במקביל לטיפול ולעבודה שלי איתה(עבדתי אצלה כצורפת) הכל הרגיש הרבה יותר רגוע ושליו.נפרדנו דרכינו בצורה לא נעימה לפני שנה וחצי ומאז אני מרגישה שאין לי קרקע יציבה בטוחה ואוהבת.שמנתי 7 קילו,חזרתי לעשן,הראש לא מפסיק "להרעיש",אני חסרת בטחון מאוד ועיקר הסבל שלי נובע מחיפוש מתמיד אחר פתרון ש"יתקן" אותי.בקיצור רוב ההרגשות,מחשבות ותחושות שחוויתי חופש מהן חזרו וממש "אוכלות אותי".איך אני יכולה שוב להרגיש בטוחה ואהובה ו"בסדר".אני עצבנית כל היום ובעבודה לא נעים להיות איתי.כשאני בפגישת טיפול הכל נרגע רגעית ואני יכולה להקשיב למקום האוהב והמקבל שלי אבל זה רק שעה אחת,כל שאר השבוע אני ...ב...לחץ,פחד,חרדה וכעס על עצמי.מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה עצמית

סיגל לוי
    05/10/2008

שלום ויקי
    קודם כל, כדאי מאד להתייעץ בטיפול איך מעבירים את שאר הזמן, כי שם מכירים אותך הכי טוב, ואת חווה את השעה הזו כתומכת
    נראה שזו עכשיו תקופה קשה שקשה לך לראות את החיוב שבך
    נראה גם שבת זוגו של אביך עזרה לך בכך
    טוב שהייתה לך התנסות כזו, גם אם כואב שהיא נגמרה
    אפשר אגב לבדוק אם אולי אפשר גם לחדש שם את הקשר אם הוא היה כה קרוב ומשמעותי

חשוב שתביני שאותה אישה לא גרמה לך להיות במצב יותר טוב
    היא סיפקה תמיכה
    אבל את זו שהתחזקת
    כדי להתחזק עליך להאמין בעצמך
    שאת ראויה
    ומסוגלת
    להראות יותר טוב
    להרגיש יותר טוב
    ועובדה שזה כבר הצליח פעם

נסי לחשוב על כל מה שיכול לתמוך בתקופה הזו
    ולהאמין בעצמך שמגיע לך

מאחלת לך הרבה טוב
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו