מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היא חסרה לילילי05/10/2008
האמת שאני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל... זה בעצם נושא שהפך את החיים שלי מקצה לקצה לפני 3 חודשים איבדתי את אמא שלי אחרי שסבלה 6 שנים מסרטן ומאז אני פשוט לא אותו בן אדם. אמנם אני מתפקדת בחיי היומיום הולכת לעבודה פוגשת חברים צוחקת אבל הכל זה כלפי חוץ מבפנים אני מרגישה שאני מתפוצצת אני כבר לא יכולה לזכור כמה פעמים הייתי בחברה של אנשים ופשוט החנקתי את הבכי שעמד להתפרץ. אני טיפוס מאד סגור ואני רגילה לא להראות את הרגשות שלי בחוץ אבל המיקרה של אמא שלי פשוט פרק אותי לחתיכות. אני שותה המון אלכוהול בניסיון כביכול לשכח את מה שאף פעם אי אפשר לשכח מה שהכי משגע אותי שכולם מסביבי אומרים תיראו איך היא חזקה אחרי מה שהיא עברה היא נשארה אותו בנ"א. ואני? אני ממש לא אותו בנ"א!!!! אני בת 23 ומרגישה בת 70. זה כ"כ קשה שאני לא יכולה לתאר את זה במילים... פשוט קשה לי להתמודד עם החוסר הזה שלה. זהו... אין לי עוד מה להוסיף זה פשוט כואב!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על אבל
סיגל לוי06/10/2008שלום לילי
אין שום ספק עד כמה היא הייתה יקרה לך
וכמה היא חסרה לך
אבל הוא תהליך
לוקח זמן לעכל אותו
יתכן שאת מרגישה כעת סוג של דכאון
ההכרה הקשה הזו שזה בלתי הפיך
שמה שאת מתגעגעת אליו כבר לא ישוב עוד
נסי לשתף מישהו שיוכל להבינך
אולי מישהו שעבר משהו דומה
אולי מישהו שאמך הייתה יקרה לו מאד
הקושי הוא לשמור הכל בפנים
מותר גם להזיל דמעה בחברה ותתפלאי כמה תמיכה ואמפתיה תקבלי
זה באמת עצוב וקשה
זמן לא מרפא הכל אבל הוא כן עוזר בהדרגה לעכל את המצב
מקוה שהקלתי במשהו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחבקת אותך
רותם02/01/2009שלום לך, גם אמא שלי חולה בסרטן כבר כמה שנים, אני כ"כ מבינה אותך, אני קשורה מאוד לאמא שלי ועצם זה שהיא חולה ואני צריכה להתמודד עם האפשרות הזאת גורמת לי לעיתים לא לתפקד, אני יודעת שכל פעם שאני חושבת על זה יש לי כאב כזה שהוא פשוט בלתי נסבל, בייחוד לאור העובדה שאנחנו יחסית צעירות (אני בת 26) והאובדן של אמא בגיל זה פשוט קשה. כמוך, אני לא משתפת אנשים ברגשות שלי ומשחקת אותה מאוד חזקה אבל מבפנים אני פשוט זועקת, אני חושבת שגם בשבילי וגם בשבילך צריך לשתף אדם שאת סומכת עליו, גם אם הוא לא יידע לענות לך , הוא לא צריך, רק שיהיה שם בשביל להקשיב ושתוציאי את זה. כי זה פשוט יתפוצץ מבפנים. אם תרצי לדבר - אני אשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזקה מהרוח
אבן22/12/2008שלום לך...למי אמא לא הייתה חסרה? אני אפילו לא רוצה לדמיין את המצב שאת נמצאת בו...(משתתפת בצערך) ואנשים שאומרים שאת חזקה ונשארת אותו אדם...בולשיט ...או שהם לא מכירים אותך או שפשוט הם חושבים שאם יגידו לך שאת חזקה אז זה באמת יחזק אותך...כי הרי במצב כזה אנשים לא יודעים איך לנחם כ"כ...מאמי אני לא מתיימרת להבין אותך אבל אל תתביישי לדבר על זה..אל תתנצלי על מה שאת מרגישה... אם יש לך מישהו קרוב...או אפילו סתם אדם שנוח לך לדבר איתו..פשוט תבכי לו!!! תוציאי הכל!! תשחררי קיטור....קיצ מותק...אמן ולא תדעי עוד צער!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)