עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה
    מיכל
    08/10/2008

שלום,החלטתי לנסות להעזר בפורום למען הביטחון העצמי. האמת הסיפור די ארוך אני רק ינסה לצמצם. חליתי לפני שנתיים בסכרת נעורים(אני יותר 30+) בהתחלה לקחתי את הדברים די קשה רק שלאט לאט השלמתי בין השנים גם התחברתי למשאבה שגם איתה בהתחלה היה די קשה רק שלאט לאט משלימים. רק שעם ההשלמה גיליתי שקיבלתי בתור מתנה "מאיסתניה " שהיא גם מחלה אוטואמונית שפירושה חולשת שרירים שדי גורמת להאטת קצב היום יום. למען האמת די קשה לי להשלמים עם כל הדברים מה גם שבתוך כל הבלגן קרו עוד דברים במשפחה הקרובה שגרמו שהצלחתי לצאת מחוסר איזון מכל הצדדים. למען האמת הצלחתי לשרוד בכבוד בזכות אישה (מורה לשעבר) שעזרה אז וגם היום לשרוד את הימים. רק שברור לי שהמצב לא הגיוני כך ואם כל הרצון להיות אופטימית די קשה. מקווה לימים מוצלחים יותר לכולם מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפילה

סיגל לוי
    08/10/2008

מיכל יקרה
    יש תפילה שאומרת
    תן לי את היכולת לקבל את שאינו ניתן לשינוי
    את הכוח לשנות את שניתן לשינוי
    ואת התבונה להבחין ביניהם

גמר חתימה טובה
    והרבה כוח לאתגרים שמוצבים בפניך

יש גם אמירה שאומרת שאלוהים מעמיד אתרים רק בפני החזקים שיכולים לעמוד בהם

בברכה

סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שזה לקוח מבית מטבחיים 5

שאול
    23/10/2008

של קורט וונגוט . . קראתי את הספר הזה פעם ונראה לי שהתפילה היא משם. . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו