מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסקלת...מתוסקלת09/10/2008
שלום... אני מרגישה שאני נמצאת במשבר אני בת 20 ובשנתיים הספקתי להכיר גבר אחרי חצי שנה להכנס ממנו להריון להתחתן ללדת ולעבוד דירה אני מרגישה מתוסקלת בזמן ההריון הרבה התנגדו שאני יביא את התינוק ושביכלל ניתחתן עברתי הריו מהגיהנות כל היריון הייתי בדיכאון בעלי באותה תקופה לא תמך כי רק אמא שלי לחשוב שכל ההריון עד חודש שמיני הייתי לבד ובלעדיו וכאב לי שהוא לא היה איתי עכשיו ברוך השם אנחנו נשואים השכרנו דירה לא מזמן ואני עובדת בבית בתור מטפלת אני בבית עד שעה 5 בערב ואני יוצאת לפעמים אין לי חברות אני לא מכירה אנשים יש לי את בעלי עכשיו והוא לא מבין שקשה לי להיות כל היום בבית בלי חברה בלי לצאת אני ניכנסת לתיסכול מזה ותוצאה: אנחנו רבים והוא יוצא לבלות אם חברים בסוף השבוע אני מיתבאסת מזה אני רוצה לצאת איתו אבל אני מרגישה שהוא בעמצו לא רוצה אני פוחדת שהוא יצא לבד כדי שהוא לא יבגוד בי יש לי פחדים שהוא יבגוד בי.. אז כל פעם שהוא רוצה לצאת אני מסנה לשכנע אותו להשאר וזה ניגמר בריב או ביגלל שגם אני רוצה לצאת לנשום אוויר הוא חושב שאני נימצאת איתו ביגלל שהוא מרוויח יפה שאני איתו בייגלל אנטרס היחים שלנו ביום יום בסדר אנחנו די מיסתדרים עד שמגיעים לקטע של יציאות...אנחנו שיינו עברו הרבה בשנתיים האחרונות אני מדעת לעניןן שגם לו לא היה קל .. הייתי שמחה לקבל עזרה מקווה שתעזרו לי...ושהבנתם את הבעיה שלי..תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתימה טובה למתוסקלת...
רונן דוד10/10/2008
תשמעי, מה שיש לי להגיד לך הוא שמה שאת מתארת,
אופייני להרבה זוגות נשואים בגילכם, ממה שאני שומע,
לכן לפי דעתי לא קל להיות הורים ונשואים בגילאי ה- 20 המוקדמות...
אני ממליץ לכם בחום לשקול ייעוץ זוגי,
ובינתיים להיות סבלניים האחד עם השני,
לקבל את השגעונות האחד של השני,
אני מאמין שעם ההתבגרות תבוא גם הבגרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מתוסקלת11/10/2008כן אני יודעת בנתיים בזוגיות אני "הבוגרת" ויש לנו ריבים לפעמים מאוד קיצונים... לפני הנישואין כבר מגיל קטן מאוד הייתי מנקה מבשלת ומטפלת באחיי הקטנים ולא היה לי כמעט אפעם זמן לעצמי כי אמא שלי היתה עובדת... ועכשיו אני במסגרת של נישואין לא שאני מתלוננת להפך אני נורא אוהבת את בעלי והוא יקר ללבי וגם את התינוקת שלי פשוט קצת קשה לי להתמודד עם העובדה שאני בבית כל שעות היום ובעלי לא מבין שגם לי יש צרכים וגם אני צריכה לצאת לראות אנשים בזמן האחרון אני לא נונתן לו לצאת לבלות אם חברים אולי מחשש שיבגוד אני לא יודעת אני מרגישה מתוסקלת שאני בבית ואין לי חברות או חברה קשה לי אם המצב הכללי הזה...שאני תקועה בו והכי עצוב שאין לי לאן לברוח שאני רוצה שקט ואני צריכה את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?.
מתוסקלת15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוב אומר...
רונן16/10/2008בזוגיות צריך לגלות בגרות וסבלנות, ואם אין לאחד מכם את זה מספיק, אז לא לחכות, להתייעץ עם בני משפחה וגורמים מקצועיים, ולהחליט - "יחסינו לאן"... בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)