מה עושים מכאן?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים מכאן?
    מאיה
    14/10/2008

שלום,קוראים לי מאיה. חשבתי שקצת רקע יעזור, אני עוד מעט בת 20,חיילת בקרבי בתפקיד שלי מופעל המון לחץ על חיילים במיוחד על מפקדים,וכך גם עליי שאני מפקדת ומוטלת עליי המון אחריות ועומס של עבודה. לאחרונה אני במצב דיכאון וחרדה,לא הייתי מתייחסת לזה כלל,אך המצב כבר נמשך יותר משלוש שבועות. והוא נע ממצבי חרדה קיצוניים ודיכאון -מחשבות התאבדות,עד למצבי כעס ותפרצויות ללא סיבה מוצדקת. יש לי היסטוריה של דיכאון מתמשך אך תמיד יכולתי לעבור אותו ולא להגיע למצב של חוסר אונים פעם אחרונה שהיו לי מחשבות התאבדויות היו לפני 7 שנים ומאז לא היו לי בעוצמה כזאת. אני יודעת שזה כתוצאה מלחץ נפשי שיש עליי כרגע , אבל אני חוששת שזה ישפיע אליי גם לאחר מכאן. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע משינויי מצב הרוח או לפחות למתן אותם?(ללא תרופות) וגם לעתיד איך אפשר לשמר על מצב מאוזן? אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים מכאן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

סיגל לוי
    15/10/2008

שלום מאיה
    נראה שאת בתקופה שאת זקוקה לעזרה
    לכל אדם יכולות להיות ירידות ועליות
    אבל לא לכל אדם יש מחשבות אובדניות

הבעיה איתן היא שהן מסוכנות...
    שברגע של מצוקה, לחץ, חרדה את עלולה לפגוע בעצמך

הצבא היא לא מערכת תומכת במיוחד
    וכמו שאמרת, להפך, היא יכולה להוסיף ללחצים

אני מציעה ליזום בהקדם שיחה עם מפקד מעליך שאת מעריכה
    לשקול איך להוריד מעליך עומס
    ולבקש גם שיחת קב"ן ולהתייעץ איתו

אל תשמרי את הכל לעצמך
    את זקוקה לעזרה מקצועית ולתמיכה

מקוה שעזרתי
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו