מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים מכאן?מאיה14/10/2008
שלום,קוראים לי מאיה. חשבתי שקצת רקע יעזור, אני עוד מעט בת 20,חיילת בקרבי בתפקיד שלי מופעל המון לחץ על חיילים במיוחד על מפקדים,וכך גם עליי שאני מפקדת ומוטלת עליי המון אחריות ועומס של עבודה. לאחרונה אני במצב דיכאון וחרדה,לא הייתי מתייחסת לזה כלל,אך המצב כבר נמשך יותר משלוש שבועות. והוא נע ממצבי חרדה קיצוניים ודיכאון -מחשבות התאבדות,עד למצבי כעס ותפרצויות ללא סיבה מוצדקת. יש לי היסטוריה של דיכאון מתמשך אך תמיד יכולתי לעבור אותו ולא להגיע למצב של חוסר אונים פעם אחרונה שהיו לי מחשבות התאבדויות היו לפני 7 שנים ומאז לא היו לי בעוצמה כזאת. אני יודעת שזה כתוצאה מלחץ נפשי שיש עליי כרגע , אבל אני חוששת שזה ישפיע אליי גם לאחר מכאן. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע משינויי מצב הרוח או לפחות למתן אותם?(ללא תרופות) וגם לעתיד איך אפשר לשמר על מצב מאוזן? אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
סיגל לוי15/10/2008שלום מאיה
נראה שאת בתקופה שאת זקוקה לעזרה
לכל אדם יכולות להיות ירידות ועליות
אבל לא לכל אדם יש מחשבות אובדניות
הבעיה איתן היא שהן מסוכנות...
שברגע של מצוקה, לחץ, חרדה את עלולה לפגוע בעצמך
הצבא היא לא מערכת תומכת במיוחד
וכמו שאמרת, להפך, היא יכולה להוסיף ללחצים
אני מציעה ליזום בהקדם שיחה עם מפקד מעליך שאת מעריכה
לשקול איך להוריד מעליך עומס
ולבקש גם שיחת קב"ן ולהתייעץ איתו
אל תשמרי את הכל לעצמך
את זקוקה לעזרה מקצועית ולתמיכה
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)