חרדה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית
    אני
    06/07/2007

שלום, אני ינסה לכתוב מה שעובר עלי. השנתיים האחרונות , נפגעתי םעמים מ2 חברות טובות. אם הזמן התגברתי והמשכתי בחיי. בימים אלו שוב נפגעתי מחברה אחרת , שהתחברנו בשנתיים האחרונות. ככה ששוב אני בהתמודדות הלא נעימה הזאת.
    דברתי עם חברה אחרת וניסנו בילד להבין מה קרה ולמה זה קורה? למרות שאני בטוחה וגם החברה שלי אמרה שלא רק אני אשמה.
    בכל אופן מאוד עצוב לי ואני די בודדה, יש לי מעט מאוד חברות והן לא גרו בעיר שלי.
    יש לי 2 שאלות בבקשה
    1) איך מתמודדים עם הקושי הזה , של להפגע מחברה?
    2) איך ליצור חברויות חדשות, הרי זה מאוד קשה אני לא בת 5.
    וללכת לחוגים אין לי מצב רוח.

תודה.. ושבת שלום!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לחרדה חברתית.

מאי
    08/07/2007

אני מקווה שזה בסדר מבחינתך שאני עונה לך, אני לא פסיכולוגית או משהו כזה וזאת גם הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה..
    אז ככה מבחינת חברות תהיי בטוחה שזה לא אשמתך זה קורה לכולן..
    ככה זה נשים וכדאי להפנים את זה. אני הבנתי את זה מזמן, המשפט שהכי מתאים זה כבדהו וחשדהו, ככה לא תהיי מופתעת אם זה יקרה שוב.
    זה לא אומר שאת צריכה להתרחק מנשים ההפך פשוט תדעי איזה סוג חברות יש בניכן כדי שתדעי איך להתנהג בחברות הזאת וכך לא תפגעי.
    להכיר חברות חדשות בגיל מסויים זה קשה, אבל תנסי בעבודה או חברות של חברות זה תמיד עובד. אם יש לך ילדים תנסי ליצור קשר עם אחת האמהות של החברים שלהם.
    המון הצלחה ואל תתיאשי, העובדה שזה מפריע לך רק אומר שאת חברותית וזה מעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו