מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים עם ילדים בוגרים כבני 22 שאboni00716/10/2008
המתכננים להמשיך ולגור בבעית מבלי להשתתף בהוצאות ? מתכננים ללמוד במשך כמה שנים ולהמשיך לגור חינם? משכורתי קטנה מאוד אני מתפרנסת מפנסיה קטנה, ואינני יכולה להמשיך ולפרנסם לא יכולתי לדאוג לעתידי הכלכלי או לזקנתי ועקב סיבה זו אפשר לאמר שנותרתי חסרת כל . כל השיחות איתם לא עזרו, כרגע עובדים ובשנה הבאה הם מתכוונים רק ללמוד בלי לעבוד וממילא לא לעזור, אינני רוצה להסתכסך איתם . יש איזה פתרון יצירתי? תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות וחובות
סיגל לוי17/10/2008אני מכירה פתרונות קסם
צריך לשבת איתם ולדבר באופן גלוי
אינך יכולה להוציאם בכוח
אך את בעלת הבית ואת זו המחליטה ועליהם לכבד את החלטתך
או לקחת חלק בעול הכלכלי
או לכלכל את עצמם
נוח להם ואינך יכולה להרשות לך לעצמך
לא נעים אך אין ברירה...
חג שמח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,שוחחתי איתם לא מעט זה על סף פ
boni00718/10/2008פיצוץ וחשבתי שלמישהו יהיה פתרון יצירתי מבלי לגרום לקרע ,מנסיונו או התמחותו. תודה בכל אופן וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים אם גיל 22 פתרון
שנהב27/10/2008אוקיי אני אישה חד הורית במצבך בעיקרון שיחה לשבת להסביר שאת אוהבת שהם בבית ולא רוצה שיעזבו אך אין לך מספיק כסף והם חייבים לעבוד במשהו קטן כמה שעות בודדות בשבוע לעזור לך כי את רוצה לתת ואין לך,או פשוט לא לתת לאמר סליחה מצטערת ננגמר לי הכסף הקצבה קטנה בקושי מספיקה לאוכל ושוב ושוב מצטערת לבסוף הם יבינו שאין לך כסף ואין פה משחקים אם תתמידי בזה כמובן ולא תוותרי ותתני מדי פעם זה פועל הם יחפשו לעסוד שעה בערב או יותר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבכות שאין לך ולהתמיד זה הסוד
שנהב27/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)