בבקשה תעזרו לי מהר ככל האפשר...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי מהר ככל האפשר...
    מיכל
    07/07/2007

אני יצאתי עם איזה אחד שהיו עליו הרבה שמועות שהוא לא גבר של בחורה אחת ושהוא יצא איתי ועם עוד משהי בו זמנית הלכתי וביררתי איתו למרות שבאותו הזמן הינו פרודים הוא אמר שזה לא נכון והוא היה מוכן להגיד את זה גם מול הבחורה שאמרה לי שהיא יצאה איתו בסוף לא יצא לנו לעשות שיחה של 3 אבל היה קטע מהדברים של אותה הבחורה שגרמו לי להבין שהיא זו שמשקרת..
    אחרי חודש של פרידה חזרנו ואז אחרי 4 ימים הוא התחיל להיתרחק ממני שאלתי למה הוא ככה....והוא אמר לי שהוא בא לאקס שלי הם דיברו והאקס הזה אמר לו שהיה בינינו קטע בחודש הזה שאני וחבר שלי הינו פרודים ובגלל שהאקס אמר שאנחנו רק היתחרמנו ולא היה זיון אז הוא מאמין לו....והוא רוצה שנדבר שלושתינו ואם האקס אומר שזה קרה אז אנחנו נפרדים ואם לא אז ממשיכים בקשר..
    אחרי כמה ימים דיברנו שלושתינו והאקס אמר מולי שזה באמת קרה קיצר בסופו של דבר החבר שלי האמין לו וזו כבר הפעם השניה שאנחנו עומדים 3 והוא מוציא אותי שקרנית.....ועכשיו אני לא יודעת איך להוכיח לחבר שלי שביני לבין האקס לא קרה כלום למרות שאני לא מתכוונת להמשיך איתו בקשר..

כי שמעתי שבחודש הזה שהינו פרודים הוא יצא עם בחורה והוא עוד בא אלי בטענות....ועכשיו אני רוצה ללכת ולדבר איתו אבל אני לא ממש בטוחה מה להגיד לו..
    וזו בעיה שאני לא ממש יודעת מה לעשות...בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל יקרה...

רונן דוד
    09/07/2007

הכי שנוא עליי זה טיפוסים קנאים בלי אמונה.
    אם הבחור לא מאמין לך, בעיה שלו ולא שלך.
    ממליץ לך למצוא בחור שכן מאמין לך וסומך עלייך.
    תמיד תרחף מעלינו עננת האקס,
    בין בני זוג חייב להיות אמון וזה דבר בסיסי שלא ניתן להבליג עליו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו