הפרעה נפשית?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפרעה נפשית?
    קרן
    18/10/2008

שלום, אני בת 16 ושמתי לב לבעיה אצלי. יש לי אח קטן (בן 11) ואני פשוט מתעללת בו , אומרת לו שאבא ואמא הם רוצחים שכירים , שהיה לנו אח קטן והרגתי אותו בים .. כל מיני . דברים פסיכופתים!! הוא מגיב לזה ... הוא מפחד ומרביץ אבל אני דבקה בשלי . זה קורה לי גם עם דוד שלי הקטן (בן 4) אני אומרת לו שיש לו נחש בגרב ומכניסה לו את הגרב בכוח. זה הולך ומתחזק.. אני מרגישה טוב אחרי זה .. אבל אני יודעת שאני פוגעת באח שלי ובהמון ילדים אחרים שנופלים לידי.. זאת הרפעה נפשית? מה זה? מה קורה לי? אני לא שולטת בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה נפשית?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות

סיגל לוי
    19/10/2008

שלום קרן
    יופי שאת מבינה שמה שאת עושה פוגע באחרים

לעיתים מספיק לנו להבין שאנחנו עושים משהו לא טוב כדי להפסיק זאת

אולי את רוצה לחוש את הכוח שלך על אחרים
    להרגיש את העוצמה שלך להשפיע עליהם

אולי את מתנקמת בהם על משהו
    נהנית מכך שהם נלחצים

זה לא הוגן כי את מבוגרת מהם ומבינה שזה סתם
    והם לא

האם משיהו עשה לך משהו כזה פוגע

אם את לא שולטת בזה
    דברי עם הוריך על כך

אם לא תצליחו יחד
    אפשר לפנות לעזרה מקצועית

אני מקוה שתצליחי להתגבר על כך מתוך מודעות או עם עזרה

בהצלחה וחג שמח
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה נפשית?

קרן
    19/10/2008

זאת הפרעה נפשית? אם כן מה שמה? אני רוצה לדעת עליה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מספיק נתונים לדעת...

סיגל לוי
    20/10/2008

לא הכותרת משמעותית
    אלא מה תעשי עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשתגיעי לצו ראשון תבקשי מג"ב חברון

שאול
    23/10/2008

אבל עד אז תנסי להיות נחמדה לאחים שלך... וברצינות - לפעמים יש מתחים בין אחים,זה נורמאלי, אבל זאת לא סיבה להתעלל סתם. לדעתי מה שאת עושה זה פשוט מגעיל ומכוער. את כבר לא ילדה קטנה. סתם לידע כללי - ילדים בגיל שלך הם מבחינת החוק כבר בוגרים, יכולים להתנדב במשא"ז ובמד"א, לגשת לבחינות בגרות, ללמוד נהיגה, וגם מבחינת החובות את ברת שיפוט ויכולה להכנס לכלא במקרי עבריינות. בקיצור - תתחילי לקחת אחריות על עצמך. אם את לא יכולה לשלוט בעצמך תבקשי עזרה ממישהו מבוגר, מההורים או מהיועצת בבית הספר אם את מרגישה שאת ממש מאבדת את זה, תבקשי הפניה לפסיכולוג או פסיכיאטר דרך רופא משפחה... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו