מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרעה נפשית?קרן18/10/2008
שלום, אני בת 16 ושמתי לב לבעיה אצלי. יש לי אח קטן (בן 11) ואני פשוט מתעללת בו , אומרת לו שאבא ואמא הם רוצחים שכירים , שהיה לנו אח קטן והרגתי אותו בים .. כל מיני . דברים פסיכופתים!! הוא מגיב לזה ... הוא מפחד ומרביץ אבל אני דבקה בשלי . זה קורה לי גם עם דוד שלי הקטן (בן 4) אני אומרת לו שיש לו נחש בגרב ומכניסה לו את הגרב בכוח. זה הולך ומתחזק.. אני מרגישה טוב אחרי זה .. אבל אני יודעת שאני פוגעת באח שלי ובהמון ילדים אחרים שנופלים לידי.. זאת הרפעה נפשית? מה זה? מה קורה לי? אני לא שולטת בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעללות
סיגל לוי19/10/2008שלום קרן
יופי שאת מבינה שמה שאת עושה פוגע באחרים
לעיתים מספיק לנו להבין שאנחנו עושים משהו לא טוב כדי להפסיק זאת
אולי את רוצה לחוש את הכוח שלך על אחרים
להרגיש את העוצמה שלך להשפיע עליהם
אולי את מתנקמת בהם על משהו
נהנית מכך שהם נלחצים
זה לא הוגן כי את מבוגרת מהם ומבינה שזה סתם
והם לא
האם משיהו עשה לך משהו כזה פוגע
אם את לא שולטת בזה
דברי עם הוריך על כך
אם לא תצליחו יחד
אפשר לפנות לעזרה מקצועית
אני מקוה שתצליחי להתגבר על כך מתוך מודעות או עם עזרה
בהצלחה וחג שמח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעה נפשית?
קרן19/10/2008זאת הפרעה נפשית? אם כן מה שמה? אני רוצה לדעת עליה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מספיק נתונים לדעת...
סיגל לוי20/10/2008לא הכותרת משמעותית
אלא מה תעשי עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשתגיעי לצו ראשון תבקשי מג"ב חברון
שאול23/10/2008אבל עד אז תנסי להיות נחמדה לאחים שלך... וברצינות - לפעמים יש מתחים בין אחים,זה נורמאלי, אבל זאת לא סיבה להתעלל סתם. לדעתי מה שאת עושה זה פשוט מגעיל ומכוער. את כבר לא ילדה קטנה. סתם לידע כללי - ילדים בגיל שלך הם מבחינת החוק כבר בוגרים, יכולים להתנדב במשא"ז ובמד"א, לגשת לבחינות בגרות, ללמוד נהיגה, וגם מבחינת החובות את ברת שיפוט ויכולה להכנס לכלא במקרי עבריינות. בקיצור - תתחילי לקחת אחריות על עצמך. אם את לא יכולה לשלוט בעצמך תבקשי עזרה ממישהו מבוגר, מההורים או מהיועצת בבית הספר אם את מרגישה שאת ממש מאבדת את זה, תבקשי הפניה לפסיכולוג או פסיכיאטר דרך רופא משפחה... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)