מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה?20/10/2008
שלום! אני נער כמעט 17 הייתי שמן בעבר...(אני מציין את זה כי אני חושב שמשם זה נבע) באינטראקציה עם הרבה אנשים בעיקר עם בני גילי אני לחוץ... אולי מפחד שישפילו אותי? בקיצור אני מרגיש שיש לי בעיה חברתית כל שהיא איך פותרים את הבעיה? והאם יש לי בעיה כזאת? בעקבות שהייתי שמן בעבר אז הייתי אוהב להיות תמיד בבית לא חיפשתי חברים כי פחדתי מטבע הדברים וגם כי בבית לא שופטים אותי ורק בבית טוב לי בקיצור עכשיו אני מאוד רוצה שיהיו לי המון חברים..... מה אני צריך לעשות? באמת אני חייב עצה זה מוביל אותי לדיכאון לשבת בבית! תעזרו לייייי......... כידוע לך שאצל בני נוער חברים זה ערך עליון וכאשר אין אז זה יוצר בעיה רצינית שתשפיע לי על החיים! חשוב לציין שכווולם בכיתה אוהבים אותי ויש לי משם חברים ומידי פעם יוצאים לבלות...אבל זה שטחי מאוד אני רוצה חברים לחיים....... תודה מראש...לכל העונים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברים
סיגל לוי20/10/2008שלום לך
לא הייתי מקלה ראש מהעובדה שיש לך חברים בכיתה ושאתה אהוב שם
נסה לראות אם יש מישהו שאתה יכול להתחבר אליו יותר
אולי אפשר להזמין אליך
אולי לקבוע לצאת איתו
אולי לבוא אליו
תירגול והתנסות מאד תורמים לראות שהשד לא נורא כל כך...
אם אתה רוצה בשינוי זו כבר התחלה מצוינת
קח אויר (לנשום זה באמת עוזר ומרגיע)
ותתגבר על החרדה
אין לך במה להתבייש
החשש הוא רק בפנים
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
...21/10/2008קודם כל תודה על העזרה... אני מאוד נרתע להביא חברים לבית...אני לא יודע למה אבל זה מלחיץ אותי! פעם ב אני מביא חברים וגם זה שאני חייב ואין דרך אחרת ז"א בעל כורחי.... וגם...כל החברים בכיתה יש להם המון חברים מעבר לכיתה...אז אני רואה את זה וגם אני רוצה את זה וגם בעקבות זאת הם לא מחפשים חברים טובים בכיתה! וחוץ מזה אני רוצה חבר'ה כאילו כמה שנוכל לצאת לבלות ולהנות וחבר אחד זה לא מה שיסר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפער בין רצוי למצוי
סיגל לוי21/10/2008אני מבינה שזה מה שאתה רוצה
אך כיום קיים פער בין הרצוי למצוי
אני מציעה לך להתקדם לעבר השאיפות שלך
צעד צעד
אם קשה לך לארח בבית, כדאי מאד שתתאמן כי זה המגרש הבייתי שלך
יש לך שליטה על מי שאתה מזמין ואילו בחוץ, לא תמיד
גם חבר אחד שמתחים איתו יחסים טובים זה עולם ומלואו
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
...22/10/2008זה מביא אותי לדיכאון! אני לא יודע מה לעשות! אני מרגיש בודד.... ככווולם סביבי אם זה אחים או חברים מהבי"ס יוצאים לבלות ואני שום דבר! איך אני מתמודד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מסע בין אלף מילים מתחיל מצעד אחד
סיגל לוי22/10/2008קח אויר ותתחיל להתנסות...
אין קסמים שיעשו את העבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)