עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ?
    20/10/2008

שלום! אני נער כמעט 17 הייתי שמן בעבר...(אני מציין את זה כי אני חושב שמשם זה נבע) באינטראקציה עם הרבה אנשים בעיקר עם בני גילי אני לחוץ... אולי מפחד שישפילו אותי? בקיצור אני מרגיש שיש לי בעיה חברתית כל שהיא איך פותרים את הבעיה? והאם יש לי בעיה כזאת? בעקבות שהייתי שמן בעבר אז הייתי אוהב להיות תמיד בבית לא חיפשתי חברים כי פחדתי מטבע הדברים וגם כי בבית לא שופטים אותי ורק בבית טוב לי בקיצור עכשיו אני מאוד רוצה שיהיו לי המון חברים..... מה אני צריך לעשות? באמת אני חייב עצה זה מוביל אותי לדיכאון לשבת בבית! תעזרו לייייי......... כידוע לך שאצל בני נוער חברים זה ערך עליון וכאשר אין אז זה יוצר בעיה רצינית שתשפיע לי על החיים! חשוב לציין שכווולם בכיתה אוהבים אותי ויש לי משם חברים ומידי פעם יוצאים לבלות...אבל זה שטחי מאוד אני רוצה חברים לחיים....... תודה מראש...לכל העונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים

סיגל לוי
    20/10/2008

שלום לך
    לא הייתי מקלה ראש מהעובדה שיש לך חברים בכיתה ושאתה אהוב שם

נסה לראות אם יש מישהו שאתה יכול להתחבר אליו יותר
    אולי אפשר להזמין אליך
    אולי לקבוע לצאת איתו
    אולי לבוא אליו

תירגול והתנסות מאד תורמים לראות שהשד לא נורא כל כך...

אם אתה רוצה בשינוי זו כבר התחלה מצוינת
    קח אויר (לנשום זה באמת עוזר ומרגיע)
    ותתגבר על החרדה

אין לך במה להתבייש
    החשש הוא רק בפנים

בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חשובה!

...
    21/10/2008

קודם כל תודה על העזרה... אני מאוד נרתע להביא חברים לבית...אני לא יודע למה אבל זה מלחיץ אותי! פעם ב אני מביא חברים וגם זה שאני חייב ואין דרך אחרת ז"א בעל כורחי.... וגם...כל החברים בכיתה יש להם המון חברים מעבר לכיתה...אז אני רואה את זה וגם אני רוצה את זה וגם בעקבות זאת הם לא מחפשים חברים טובים בכיתה! וחוץ מזה אני רוצה חבר'ה כאילו כמה שנוכל לצאת לבלות ולהנות וחבר אחד זה לא מה שיסר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פער בין רצוי למצוי

סיגל לוי
    21/10/2008

אני מבינה שזה מה שאתה רוצה
    אך כיום קיים פער בין הרצוי למצוי

אני מציעה לך להתקדם לעבר השאיפות שלך
    צעד צעד

אם קשה לך לארח בבית, כדאי מאד שתתאמן כי זה המגרש הבייתי שלך
    יש לך שליטה על מי שאתה מזמין ואילו בחוץ, לא תמיד

גם חבר אחד שמתחים איתו יחסים טובים זה עולם ומלואו

בהצלחה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חשובה!

...
    22/10/2008

זה מביא אותי לדיכאון! אני לא יודע מה לעשות! אני מרגיש בודד.... ככווולם סביבי אם זה אחים או חברים מהבי"ס יוצאים לבלות ואני שום דבר! איך אני מתמודד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מסע בין אלף מילים מתחיל מצעד אחד

סיגל לוי
    22/10/2008

קח אויר ותתחיל להתנסות...

אין קסמים שיעשו את העבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו