תעזרו לי בבקשה ההורים שלי לוחצים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה ההורים שלי לוחצים
    חן תורג'מן
    23/10/2008

טוב אז ככה , אני נערה בת 14+ ויש לי בעייה שגורמת לי לתיסכול ומובילה לפחד.. אני ממש אוהבת לצאת ואני יוצאת די הרבה . הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני יוצאת אני צריכה למצוא מיליון ואחד תרוצים איך אני גורמת להורים שלי לתת לי לצאת מהבית , הם לא מפסיקים לתחקר אותי אני מנסה לא לשקר להם ולהגיד להם את האמת אבל כדי לצאת אני נאלצת לשקר להם כשהם נותנים לי לצאת הם מקציבים לי שעה מוקדמת ואני מדברת על 10 בערך .. , בשעה 10 כל החבר'ה נישארים ואני צריכה למצוא תרוצים גם להם : למה אני פיתאום צריכה ללכת ולא נעים לי להגיד שההורים שלי מחפשים אותי ולוחצים עלי לחזור... הם לא מפסיקים להתקשר אלי ואני מנסה לא לענות כדי שאני לא איאלץ לחזור לבית כשאני עונה להם הם מתחילים לצעוק עלי בטלפון שהשעה ממש מאוחרת ואבא שלי ישר בא לאסוף אותי אם האוטו , כל פעם אותו סיפור אני צריכה לשקר להוריים לחברים רק בשביל יציאה.. אבא שלי די עצבני רוב הזמן , והוא לא בוטח בי וכל הזמן הוא יוצא לחפש אותי אם האוטו וצועק את שמי ברחוב אבא שלי די מוכר בעיר יש לו חנות בגדים וזה ממש בושה בשבילי הם לא נותנים לי חופש הם דואגים לי יותר מידי ואני כבר ממש מתחילה לפחד מהם הם מאיימים עלי ונותנים עונשים כבדים וזה גורם לי לתיסכול ,ושלא תחשבו שאני יוצאת ומסתובבת בכל מיני מועדונים ומסיבות אני סתם יוצאת לשכונה או לפארק אני מבינה את הדאגה שלהם אבל זה כבר יותר מידי .. ההורים שלי כשהם נעולים על משו אי אפשר לדבר איתם .. ניסתי להסביר להם שאני יוצאת אם ילדים טובים למקמות מוכרים עם אנשים לא מקומות חשוכים ובודדים .. אך הם לא מבינים זאת ותקועים בדעתם .. מקווה שתעזרו לי , חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן, אני לא אבא בעצמי עדיין אבל

שאול
    23/10/2008

אני יכול להבין את ההורים שלך. את נערה צעירה ולפעמים קורים דברים לא טובים לילדות בגיל שלך שיוצאות בלילה גם למקומות יחסית בטוחים... יש מקרים של אונס ואלימות בין בני נוער וגם סמים הכי טוב שתמיד תעדכני את ההורים שלך בדיוק איפה את נמצאת ועם איזה חברות הלכת , ככה הם יהיו יותר רגועים ואל תאחרי להם אחרי שקבעתם שעה שאת חוזרת, כי אז הם יפתחו חרדות. בהדרגה ועם הגיל הם בטח "ישחררו לך את הרצועה" ותוכלי לחזור בשעות מאוחרות יותר עם פחות תחקירים. נ.ב. גם כשאני הייתי בגילך אני זוכר שההורים שלי היו ככה ביחס ליציאות... אז אני מבין את הרגשתך. אולי כשתהיי אמא תביני גם אותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה היא תברח עכשיו מבני נוער?

D
    25/10/2008

יש אלימות בהרבה מקומות זה לא אומר שהיא לא תלך לשום מקום בגלל זה,חוץ מיזה היא יכולה לתגונן במיקרא של אלימות כמו כל אחד אחר,אי אפשר לעטוף אותה בצמר גפן כל אחד צריך ללמוד להתגונן.יש לך גישה מוטעת לגמרא לגבי נשים באופן כללי תתקן את הגישה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חיה בסרט רע יקירתי

שאול
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה עם גורם חיצוני

סיגל לוי
    24/10/2008

שלום חן
    באמת לכל זוג הורים גבולות משלו
    ואלו של הוריך כנראה יותר נוקשים משל שאר חבריך

אם לא עוזר לדבר איתם
    אולי כדאי לערוך איתם שיחה עם גורם חיצוני
    מישהו שהם מוכנים לדבר איתו ומעריכים אותו
    כמו
    סבא וסבתא
    יועצת בי"ס
    דוד או דודה וכו'
    הורה של חבר או חברה

נסו לסכם על כללים שמקובלים על 2 הצדדים
    אולי הם יהיו מוכנים ללכת לקראתך יותר
    או להבין את צרכייך

מצד שני - בסוף הם אלה שקובעים...

בהצלחה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו