בעייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעייה
    שנהב
    27/10/2008

יש לי בעיות אני בת 14 וחצי אני מקללת את אמא שלי ומרביצה לה ואני דורשת ממנה דברים ואיני שומעת בקולה אף שהיא אמא חד הורית ודואגת לי ולאחותי מאד הבעייה פה שייש לה חבר 7 שנים ואני מקנאת הוא בסדר איתי אך גם אותו אני לא מסוגלת לקבל אנחנו התארחנו אצלו בחג ישננו שם ואני נגעלת מהבית שלו כולם אומרים בית יפה אני נגעלת ממנו אמא שלי והוא רוצים שנעבור לגור אצלו אחותי הגדולה מרוצה מכך אני לא איך מונעים את זה אבא שלי נפטר כשהייתי בת 5 אני לא מוכנה לקבל מישהו אחר במיוחד שהוא מדריך את אמא איך להתנהג איתי, אומר גם אמא שלי אשה טובה נותנת לנו הכל דואגת לנו ואני מטרטרת אותה המון כנקמה ,אבל אני לא רוצה לעבור לא רוצה מה אעשה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם אמך

סיגל לוי
    27/10/2008

שלום שיר
    את מתארת התמודדות קשה עבורך
    באמת קשה לעבור למקום שאינו הבית שלך
    באמת קשה להכניס לחייך מישהו שאת לא בחרת

מצד שני - יש לך רק אמא אחת
    חשוב שתשמרו על מערכת יחסים טובה
    חשוב שתשתפי אותה בקשיים שלך
    בחששות שלך
    ולא דרך קללות ומכות

נסו לראות אם בשיחה תגיעו לפיתרון טוב
    אולי כדאי גם לשתף את אחותך הגדולה בדיון המשפחתי הזה

בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שנהב
    28/10/2008

הבעייה שאחותי תומכת בו כי אני מתנהגת מגעיל לאמא ,אני מנסה להתקרב אליו אבל הוא רק מעיר לאמא שלי עליי ומסכסך בינינו שמעתי שאומר שייש לי בעייה נפשית שאלך לפסיכולוג שאמא שלי שפוטה שלי ועושה כל מה שאני רוצה מסית אותה ופוגע בי ,הדרך שלי נגד אמא שלי כי נגדו לא יכולה לעשות כלום חוץ מלצעוק ולקלל וללכת ,אמא שלי תומכת בו ומעירה לי ואומרת תמיד שיד רוחצת יד אני מנסה להתקרב אבל מתרחקת כי אני יודעת שהוא אומר לה דברים רעים עליי ואל אחותי מתנהג כמו למלכה אני סובלת ועצבנית ונכון לא אני בחרתי בו ואיני רוצה לגור אצלו הוא גם לא מטייל איתנו לא קונה כלום ולא משקיע כלום אז איזה דמות הוא בשבילי אם הייה אבא אמיתי הייה מטייל איתנו וקונה לנו והוא רק רב אם אמא שלי כל פעם שאנחנו יצאנו לטייל אני כועסת ורע לי ועדיף לי למות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

שנהב
    28/10/2008

אני יודעת שהם אוהבים אחד את השני ומסתדרים אבל אני מאז שאמא הכירה אותו מרגישה מיותרת כאילו הוא כל העולם שלה וחושבת שאמא שלי פוחדת לאכזב אותו ולכן מעירה לי על כל דבר קטן שפגעתי בו או בה לידו אני לא אוהבת להיות אצלו ולא נעים שם וכל פעם שאני יוצאת לסלון הוא מביט בי במבט של כאילו אומר לי את טיפשה רעה ואני שונא אותך ואני רואה שהוא לא רוצה שאהייה שם בכלל אז שיצא אם אמא שלי מה אכפת לי למה אני צריכה לסבול אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפתוח את הקשיים

סיגל לוי
    28/10/2008

שלום שנהב
    אני חושבת שכדאי לפתוח את הקשיים עם אמא מול גורם חיצוני
    תדברו שתיכן עם יועצת בי"ס שתתווך ביניכן
    או אם אפשר, כדאי ללכת לטיפול משפחתי

אם הוא באמת יהפוך לחלק בלתי נפרד מן המשפחה כדאי אולי לשלב גם אותו בטיפול

ביננתיים חשוב שתעבדי על הקשר עם אמך
    ותמצאי דרכים שאינן אלימות להביע את הקשיים שלך...

בהצלחה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה את אמא?!

D
    28/10/2008

אסור להכות את ההורים! אני אישית דיי מבינה אותו שהוא מיעץ לה מה לעשות זה טבעי שהוא ינסה להתערב שהיא מאבדת כוחות מול הבת שלה ונותנת לה להרביץ לה את לא מסכימה אם זה??,במקום לכעוס עליו נסי להירגע ולשלוט על ההתנהגות שלך הרבה יותר טוב לכולם.מקווה שיסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו