עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    נתי
    02/11/2008

שלום שמי נתי ואני שחקן כדורסל מוביל בקבוצתי והמאמן מניח עלי הרבה לחץ ולפעמים כאשר אנחנו מפסידים אני מרגיש שהכל קרה בגללי ויש לי גם לחץ בחזה מזה ובנוסף אני מתמודד עם הרבה לחץ מהבית ספר.. אני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות ואני לא רוצה ללכת לפסיכולוג בבקשה אם מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות אני אשמח. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחריות קבוציתית

סיגל לוי
    03/11/2008

שלום נתי
    כדורסל הוא משחק קבוצתי
    נכון שיש שחקנים שיש להם תפקיד יותר מרכזי למשל במס' הנקודות
    אך כל אחד תורם את חלקו

אי אפשר להטיל את כל האחריות על שחקן מסוים
    כדאי שתדבר עם הוריך על כך ואולי תפנו יחד למאמן

הוא צריך לעזור לך להשתפר
    אך לא ברמה שהלחץ יפגע בך

מקוה שעזרתי
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

נתי
    03/11/2008

תודה סיגל. אבל בכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם יש לי לחץ לא רק מהכדורסל ( אבל 90% מזה) איזה פתרון אני יכול למצוא ולעשות אותו כך שירד ממני הלחץ שממנו אני כעמט משתגע ומתפוץץ לי הראש. אשמח לתושבה נתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחת דברים בפרופורציה

סיגל לוי
    03/11/2008

אין לי תרופת קסם
    כדאי לזכור ששום דבר לא שווה את הלחץ
    ולחשוב חיובי
    יהיה יותר טוב במשחק הבא...
    נשתדל יותר במבחן הבא...
    וכו'

ההורים יכולים לעזור לתת פורפורציה אם תשתף אותם
    בהצלחה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בפרופורציה??

שאול
    05/11/2008

הוא שחקן מוביל בקבוצה חשובה ובשביל ספורטאים זה המרכז של החיים. אי אפשר להגיד זה רק משחק ,כי זה נורא משמעותי בשבילו. זה כמו שאני אגיד לך, קחי הכל בפרופורציה, זה רק פסיכותרפיה, לפעמים הולך יותר ולפעמים מטופלים מתאבדים לך מהדיכאון.. . איך היית מרגישה?? בשביל שחקן כדורסל מקצועי להפסיד במשחק זה כמו למות . יש פסיכולוגים מיוחדים שמלווים ספורטאים ועוזרים להם להתמודד עם התחום התחרותי והתובעני שלהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו