מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהנתי02/11/2008
שלום שמי נתי ואני שחקן כדורסל מוביל בקבוצתי והמאמן מניח עלי הרבה לחץ ולפעמים כאשר אנחנו מפסידים אני מרגיש שהכל קרה בגללי ויש לי גם לחץ בחזה מזה ובנוסף אני מתמודד עם הרבה לחץ מהבית ספר.. אני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות ואני לא רוצה ללכת לפסיכולוג בבקשה אם מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות אני אשמח. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריות קבוציתית
סיגל לוי03/11/2008שלום נתי
כדורסל הוא משחק קבוצתי
נכון שיש שחקנים שיש להם תפקיד יותר מרכזי למשל במס' הנקודות
אך כל אחד תורם את חלקו
אי אפשר להטיל את כל האחריות על שחקן מסוים
כדאי שתדבר עם הוריך על כך ואולי תפנו יחד למאמן
הוא צריך לעזור לך להשתפר
אך לא ברמה שהלחץ יפגע בך
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
נתי03/11/2008תודה סיגל. אבל בכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם יש לי לחץ לא רק מהכדורסל ( אבל 90% מזה) איזה פתרון אני יכול למצוא ולעשות אותו כך שירד ממני הלחץ שממנו אני כעמט משתגע ומתפוץץ לי הראש. אשמח לתושבה נתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת דברים בפרופורציה
סיגל לוי03/11/2008אין לי תרופת קסם
כדאי לזכור ששום דבר לא שווה את הלחץ
ולחשוב חיובי
יהיה יותר טוב במשחק הבא...
נשתדל יותר במבחן הבא...
וכו'
ההורים יכולים לעזור לתת פורפורציה אם תשתף אותם
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בפרופורציה??
שאול05/11/2008הוא שחקן מוביל בקבוצה חשובה ובשביל ספורטאים זה המרכז של החיים. אי אפשר להגיד זה רק משחק ,כי זה נורא משמעותי בשבילו. זה כמו שאני אגיד לך, קחי הכל בפרופורציה, זה רק פסיכותרפיה, לפעמים הולך יותר ולפעמים מטופלים מתאבדים לך מהדיכאון.. . איך היית מרגישה?? בשביל שחקן כדורסל מקצועי להפסיד במשחק זה כמו למות . יש פסיכולוגים מיוחדים שמלווים ספורטאים ועוזרים להם להתמודד עם התחום התחרותי והתובעני שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)