מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום, אשמח לייעוץמיכל15/11/2008
שלום, אני בת 16 בכיתה י' ובזמן האחרון אני עצבנית וטרודה מה שגורם לי לבכות הרבה ולהתעצבן. אני מרגישה חלשה ושאין אף אחד שיתמוך בי, יש לי הרבה בעיות בבית הספר- הציונים שלי ירדו מאוד ואני כמעט ולא מדברת עם אנשים ובכל זאת אני מנסה להדחיק את הכל ולהמשיך הלאה למרות שלפעמים אני מתפוצצת, בוכה ומתעצבנת וזה בעיקר כשאני לבד. אני לא יודעת מה הסיבה אבל לא נוח לי לדבר עם ההורים שלי על מה שאני מרגישה אבל בכל זאת אני מרגישה שאני צריכה מישהו שיתמוך בי, אני מרגישה לבד ואני מאוכזבת מעצמי שהגעתי למצב כזה כי תמיד חשבתי שאני בן אדם הרבה יותר חזק. יש לי בעיה חברתית שהתחילה עוד בביה"ס יסודי- יש לי מעין פחד לדבר עם אנשים אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל בד"כ קשה לי לדבר עם אנשים חדשים ואני מנסה להתעלם ואני חושבת שהרבה פעמים אנשים חושבים שאני חושבת את עצמי וזה כ"כ כואב לי כי זה כל כך הפוך ממה שזה נראה. יש לי ביטחון עצמי נורא נמוך, אני לא מסוגלת לעמוד מול קהל ויש מעט מאוד אנשים שקרובים אליי ושאני יכולה לדבר איתם כמעט חופשי. אני לא אוהבת לצאת ולבלות עם חברים וההורים שלי חושבים שזה קצת מוזר ולא אופייני לילדה בגילי, אני אוהבת להיות בבית- הבית נותן לי ביטחון ואני מרגישה טוב כשאני בבית אני לא יודעת אם יש דבר רע בזה או משהו לא בסדר. אני סובלת מתחושה של הפסד, אני חושבת שזה נשמע מאוד מטומטם אבל אני פוחדת לאבד את תקופת הנעורים שאני אמורה להנות ממנה, התקופה שכולם מעידים כי היא הטובה ביותר בחייהם ואני רק טרודה ורק רוצה לגמור כבר עם התקופה הזאת כי לא טוב לי אני מרגישה לא רצויה ואני פוחדת שכך ארגיש כל חיי. אני חוששת ללכת לייעוץ פסיכולוגי, אני מרגישה שאלה אולי דברים שאני יכולה להתגבר עליהם בכוחות עצמי אבל אני לא יודעת איך. אם תוכלי לייעץ לי אודה לך מאוד! סליחה על ההודעה המבולבלת, תודה מראש! מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופה קשה
סיגל לוי15/11/2008שלום מיכל
גיל ההתבגרות הוא גיל עם תנודות במצב רוח, שאלות שאת שואלת את עצמך
העלת כל מיני נושאים
נראה שאת חשה במצוקה, חשה שאת זקוקה לתמיכה
אם אינך רוצה תמיכה מקצועית חשבי מי כן יכול לתמוך בך
האם אפשר לשתף במשהו את ההורים
האם יש חבר או חברה קרובים
זה בסדר שאת פחות אוהבת לצאת, אך תדאגי לכך שלא תשארי מבודדת -
הזמיני אליך מישהו קרוב
העסיקי את עצמך בתחביבים אהובים
דאגי למלא את עולמך בדברים שיעשו לך טוב על הלב
מקוה שעזרתי לך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סיגל
מיכל15/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל כנסי דחוף!
?16/11/2008אני קראתי את ההודעה שלך ועלו לי דמעות.... אני גם נער כמוך וזה מה שאני מרגיש בידיוק וכאילו לקחת לי את המילים מהפה........ והייתי רוצה לשוחח איתך על הדברים האלה כי את כמוני בידיוק.... רוצה להביא לי מייל או אייסי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מיכל16/11/2008אשמח לשוחח איתך, תודה על התגובה! אין לי אייסי אבל אפשר לדבר באימיילים או במסנג'ר אם יש לך. יש דרך לכתוב את כתובת האימייל במסר או שאפרסם כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה...
?17/11/2008נראה לי שאי אפשר לשלוח הודעות אישיות... אם את לא רוצה לפרסם=) אז אני אפתח סתם מייל ואכתוב אותו כאן ושם אני אתן לך את המייל האורגינל שלי ושם נדבר (מסובך קצת חחח...) עדיף שלא תפרסמי.... מחכה לתשובה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..
מיכל17/11/2008אם זה בסדר מצידך אז זה אחלה מצידי:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
?17/11/2008סבבה פתחתי..... הוא כתוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)