עזרה בבקשה דחוף !!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה דחוף !!
    יוסי
    16/07/2007

אני לא מסוגל לסבול יותר את המשפחה שלי , אני מרגיש שאני מאבד שפיות כל דקה שאני בקרבם , הם פשוט אוהבים לריב אני לא יודע מה לעשות יותר איתם דייייי אני בטוח שאידתי כבר הרבה מאד בריאות אבל מיום ליום הגבולות שלי מתקרבים לקיצם ואיני יודע מה עליי לעשות...
    זהו בכמה מילים הסיפור שלי :
    אני בן 20 ומשפחתי הקרובה הם 2 אחי (אח ואחות) והוריי וסבי וסבתי !!
    אני יודע דברים שבן אדם רגיל לא שם לב אליהם וגם עם כן הוא לא תמיד יגיד אלא יעשה הצגה , אבל פה היא בדיוק בעייתי !! אני בן אדם אמיתי ולא יכול לשקר ולעשות הצגות ולשתוק כאשר אני רואה משהו שמפריע לי !!
    עכשיו אני זהו שורש בעייתי שאני רואה הרבה..כלומר המון דברים שמפריעים לי מאד !! אני חש זאת אומר יודע בוודאות מוחלטת שמדברים עליי מאחורי הגב ויש לי זאת אומרת נותנים לי את התחושה שאני משליט טרור , ומה שמצחיק זה שאני מלא בחיי חברה ואנשים שמצפים אותי מבוקר עד בוקר עד שזה תאמת נמאס כבר , ולכל השאר במשפחה אין אף אחד מסביבם !! הבעיה החמורה ביותר היא שאני מוכן להשבע זאת אומרת אני נשבע !! שאני הבן אדם שרוצה הכי טוב שיהיה בבית וכל השאר פשוט מחפשים ריבים מלכלכים אחד על השני ומחפשים רק את הרע את מה לא בסדר ומשקרים אחד לשני ואת כל הדברים האלה אני רואה מידי יום וסובל מידי יום , אבל אני היחיד שפותח תפה ומדבר , אז הם גורמים לי להרגיש כאילו אני איזה נאצי שהורס תמשפחה מה לעשות מהה????? אני עובד עצות כבר אני לא מסוגל לשאת זאת יותר בבקשה עזרו לי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה דחוף !!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוסי יקר...

רונן דוד
    17/07/2007

הכי טוב לטעמי זה להוריד למינימום את החיכוך עם המשפחה,
    ואיך עושים זאת ?, אתה אומר שאתה בן 20,
    לא הבנתי אם אתה משרת בצבא או לא,
    בכל מקרה, ממליץ לך בחום לצאת לגור בכוחות עצמך,
    ולהתרחק מהמשפחה לתקופה,
    זאת אומרת לבוא לבקר אולי כל כמה ימים או בסופי שבוע,
    כשגרים ביחד לפעמים דוחפים את האף לעניינים לא שלהם,
    אם תתרחק מעט גם גאוגרפית (רחוב אחר או לפחות בית אחר),
    ירדו ממך והיחסים יחזרו לאט לאט להיות תקינים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו ש...

יוסי
    17/07/2007

אני כן משרת ואין לי את היכולת הכלכלית והזמן לבצע כזה שינוי כרגע , ומהדרך שנתת לי את תגובתך אני כאילו מבין שזהו מצב לא כל כך מוזר ואפילו קורה במקומות אחרים ...יכול להיות כזה דבר ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט...

רונן דוד
    17/07/2007

מה שאתה מתאר מאפיין הרבה משפחות.

אז אולי תצא פחות לחופשות הביתה,
    או שתשרת רחוק מהבית ואז שוב תצא פחות,
    ככה יטפלו אלייך פחות במשפחה.
    או שתיזום שיחה עם המשפחה ותבהיר להם שאם ירדו לך לנשמה,
    תאלץ לבוא הבייתה פחות...

חוץ מזה תתאפק עוד שנה עד לשחרור ואז תפרוש כנפיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ובכל זאת...

יוסי
    17/07/2007

אני לא רוצה לעזוב את מקום המצאי בצבא כי טוב לי עם האנשים ואני מקבל טיפה נחת כאשר אני נמצא בקרבתם , ובכלל אני לא בטוח שזה קורה בהרבה משפחות כי אני אומר לך אני לא מפסיק לקבל טלפונים מחברים בחורות אנשים שרק רוצים בחברתי ואני נשבע שאני לא בא להשתחצן פה אבל אצלם אפילו המשפחה לא רוצה קשר הם פשוט אנשים כאלה , הקשר היחיד הבריא שלי בבית הוא עם אחי וגם קצת עם אחותי אבל היא עוד יחסית קטנה מה אני עושה לביינתיים אין לך איזשהי עצה בשבילי משהו אני מוכן להקשיב לכל אחד לכל עצה העיקר שיפסיקו העצבים האלה הריבים האלה איני מסוגל לשאת את זה עוד על ראשי !!! התחלתי בזמן הצבא לעשן כמו קיטור אני מרגיש שאני מאבד את זה מרגע לרגע !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי...

רונן דוד
    18/07/2007

אז אולי תאסוף את כולם לשיחה ותסביר להם מה עובר עלייך ?,

אני יכול להגיד לך מנסיון שזה יכול מאד לעזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי יקר

תמר
    18/07/2007

יוסי היקר.....
    אני ממש מזדהה איתך.
    אני נשואה כ-7 שנים.
    משפחת בעלי היא בדיוק מה שאתה מתאר...
    איך באמת אפשר להתמודד?
    אני מרגישה הזדהות
    רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המצב בדיוק אצלך ?

יוסי
    20/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת שלום..

יוסי
    20/07/2007

ברצוני לדעת מה בדיוק קורה אצלך במשפחה , כי שמעתי לא מיזמן שכאשר 2 אנשים או יותר משוחחים על אותה הבעיה זה יכול לעזור המון..! ותאמת אני עובד עצות כל מילה עזרה או עצה יכולים לסייע לי משמעותית , ואם המצב שלך אפילו בקצת דומה לשלי אז אני בטוח שגם לך..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי

תמר
    21/07/2007

שלום יוסי..

יש לי אחות ציערה שמחפשת שותף לדירה .
    מאיזה אזור אתה בארץ?

היא בחורה משגעת ..

וסתם שאלה צדדית. יש לך חברה?

רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

יוסי
    21/07/2007

לא אין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו