התקפי חרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    ענתי
    29/11/2008

היי אני סובלת מהתקפי חרדה די מלחיצים כבר כחודש זה הגיע משום מקום אני אז[שה נשואה אם לילדים שמתפקדת הכי טוב שאפשר וממש גאה בטיפול ובחינוך שלי ופתאום הכל מישתנה אני פוחדת שתהיה לי מחלה קשה אני פוחדת שכל רגע משהו יקרה אני מטופלת בציפרמיל וגם קלונקס 0 5 שאני ממש לא אוהבת אותו , אני מכורה נקיה כבר 13 שנה והכדור עושה אותטי כבדה אני מטופלת גם אצל פסיכוגית לטיפול דינמי ולדעתי אני צריכה טיפול קוגנטיבי היתנהגותי אם יש לכם טיפ בישבילי או משהו קטן שמשמעותו תהיה גדולה עבורי אשמח לקבל את תגובתכם תודה אני סובלת מחוסר שינה פשוט לא ישנה בלילות ומיתעוררת כל שעה עגולה תארו לכם איך חיי היתהפכו 180 מעלות בחודש אחד וזה קשה ועצוב ואני מישתדלת לא להשליך את זה בבית שהילדים לא ירגישו כלום אבל זה מאוד קשה בבקשה עזרה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום כללי לגוף ולנפש...

רונן דוד
    29/11/2008

אני מאמין בגישה ההוליסטית - גם גוף וגם נפש. משמעו - טיפול פסיכוטראפי אצל פסיכולוגית, קבוצת תמיכה, שינה מרובה, פעילות גופנית, תזונה מאוזנת, לא לעשן, לחיות חיים שלבים ובלי מתחים - אלה רק חלק מהדברים שצריך לעשות ולנקוט על מנת להגיע לרפואה שלמה ולא רק כדורים כאלה או אחרים...

בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה

ההלומה
    29/11/2008

יש משהו ספציפי שאתה ממליץ הכל כללי כל כך ואני ממש לא מצליחה לישון טוב לא ביום ולא בלילה אז שינה מרובה לא הא בחשבון והלוואי שהיה אפשרי גם התאבון מאוד ירד לי ירדתי המון במישקל פעילות ספורטיבית זה בעייתי כי יש לי פלטינות וברגים ברגל אחת 0בעקבות תאונה) אז משהו להמלצה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד רעיון

שאול
    01/12/2008

גם עבודה או מגע עם בעלי חיים יכולה מאד להרגיע. מניסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו