מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפי חרדהענתי29/11/2008
היי אני סובלת מהתקפי חרדה די מלחיצים כבר כחודש זה הגיע משום מקום אני אז[שה נשואה אם לילדים שמתפקדת הכי טוב שאפשר וממש גאה בטיפול ובחינוך שלי ופתאום הכל מישתנה אני פוחדת שתהיה לי מחלה קשה אני פוחדת שכל רגע משהו יקרה אני מטופלת בציפרמיל וגם קלונקס 0 5 שאני ממש לא אוהבת אותו , אני מכורה נקיה כבר 13 שנה והכדור עושה אותטי כבדה אני מטופלת גם אצל פסיכוגית לטיפול דינמי ולדעתי אני צריכה טיפול קוגנטיבי היתנהגותי אם יש לכם טיפ בישבילי או משהו קטן שמשמעותו תהיה גדולה עבורי אשמח לקבל את תגובתכם תודה אני סובלת מחוסר שינה פשוט לא ישנה בלילות ומיתעוררת כל שעה עגולה תארו לכם איך חיי היתהפכו 180 מעלות בחודש אחד וזה קשה ועצוב ואני מישתדלת לא להשליך את זה בבית שהילדים לא ירגישו כלום אבל זה מאוד קשה בבקשה עזרה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום כללי לגוף ולנפש...
רונן דוד29/11/2008
אני מאמין בגישה ההוליסטית - גם גוף וגם נפש. משמעו - טיפול פסיכוטראפי אצל פסיכולוגית, קבוצת תמיכה, שינה מרובה, פעילות גופנית, תזונה מאוזנת, לא לעשן, לחיות חיים שלבים ובלי מתחים - אלה רק חלק מהדברים שצריך לעשות ולנקוט על מנת להגיע לרפואה שלמה ולא רק כדורים כאלה או אחרים...
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי חרדה
ההלומה29/11/2008יש משהו ספציפי שאתה ממליץ הכל כללי כל כך ואני ממש לא מצליחה לישון טוב לא ביום ולא בלילה אז שינה מרובה לא הא בחשבון והלוואי שהיה אפשרי גם התאבון מאוד ירד לי ירדתי המון במישקל פעילות ספורטיבית זה בעייתי כי יש לי פלטינות וברגים ברגל אחת 0בעקבות תאונה) אז משהו להמלצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד רעיון
שאול01/12/2008גם עבודה או מגע עם בעלי חיים יכולה מאד להרגיע. מניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)