נשואה טרייה במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה טרייה במשבר
    נטלי
    30/11/2008

תמיד אמרו לי שהשנה הראשונה בנישואין היא הכי קשה, וחשבתי לעצמי - מה כבר ישתנה? אני בזוגיות מופלאה איתו כבר 7 שנים ונישאנו לפני כחצי שנה. לאחרונה החלו לצוץ בינינו בעיות שלא היו קודם, ידעתי שהוא קצת קשה בענייני כספים אבל לא תיארתי לעצמי שכל קנייה שלי תהפוך לאישו כזה גדול, הוא מתייחס אליי כאילו כל מטרתי בחיים היא לבזבז את הכסף שהוא חסך (לא שאני לא תרמתי לחסכונות, אבל הוא הרוויח פי 2 ממני ומימנתי לעצמי לימודי תואר שני אז רוב הכסף בחשבון בא ממנו). בנוסף כל בעיה חיצונית, כל דבר שלא מצליח נהיה פתאום אשמתי, פתאום אני שומעת ממנו שאני מפונקת, שאני אומרת שטויות.... אני מרגישה שאני חיה עם מישהו אחר, לא עם הגבר שהתחתנתי איתו. האם זה נורמלי? איך אני יכולה לגרום לו להבין שההתנהגות שלו פוגעת בי? כי ניסיתי לדבר איתו על זה אבל זה רק יוצר אצלו עוד אנטי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה טרייה במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי לאחר הנישואין

סיגל לוי
    01/12/2008

שלום נטלי
    יש באמת הבדל לאחר הנישואין
    ההבנה שזו אותה סירה היא הרבה יותר ברורה
    צריך ללמוד לחיות עם כל הצדדים של הזולת וזה קשה
    אם כבר שוחחתם וזה לא משפיע אולי תשקלו טיפול זוגי
    אתם עוד בראשית הצירים
    אם את מרגישה שינוי גדול בהתייחסות כדאי לכם לשפר את דפוסי התקשורת ביניכם
    לפתוח את מה שמפריע
    אולי למשל תגבשו עמדה של מה נכון "לבזבז" ומה מוגזם, על מה כדאי להתייעץ ומה לא צריך
    ואולי יש עוד דברים שמפריעים גם לו ולא עלו באופן ישיר
    כדאי לא להעמיק את התחושות הלא טובות
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכרחה להגיב. אני במקומך-

אפרת
    02/12/2008

הייתי מתגרשת. כבר בשנה הראשונה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו