מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לבד.אפרת30/11/2008
בת 62. לא הקמתי משפחה, ואין לי עיסוק מרכזי. לכן אני לבד. יש לי סה"כ 2 ידידים: איש, ואשה. אני מנסה כל הזמן להכיר עוד חברה. כותבת באתרי היכרויות, הולכת לקונצרטים תיאטרון הרצאות טיולים. באלו האחרונים לא הכרתי כלום. מאתרי ההיכרויות הכרתי פה ושם, פה איש, פה אשה, ולא יצא הרבה. לאחרונה אני בקשר (כרגע אינטרנטי) עם בחור סימפטי ומשולל-ציניות בן 26 .חושבת שארצה אותו כידיד צעיר, כאח קטן יותר. עלי לציין שיש לי כלי נגינה בבית, כמו כן יש לי נטיה לפיסול, אבל לבד אין חשק לנגן או לפסל. אני קוראת המון, אבל רק כשאני לפעמים בחברה שנותנת לי משהו מבחינה רגשית אני נעשית עירנית, ואז הקריאה מוצלחת. מה עושים כדי להתמודד בהצלחה עם מצב כזה? קשה לי להתחייב להתנדבות למשל: אני זקוקה לקבל, ואין לי אנרגיה ממש לתת. תודה מראש על התייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות
סיגל לוי01/12/2008שלום אפרת
נראה לי שאת עושה את כל מה שצריך
לא נותנת לעצמך לשקוע
יוזמת
וגם שמאמציך נושאים פרי - כן יש לך קשרים מסוימים
נכון שבגילך הרבה אנשים עסוקים בעניני משפחה
את צריכה לחפש ולגלות מה ממלא אותך מפנים
תחביב
עיסוק
נושא עניין
לנסות לגלות סביבו מכנה משותף עם אנשים
מסגרת של אנשים שמחפשים חברה (את פנסיונרית?)
בכל מקרה
את פועלת נכון
צריך סבנות למצוא קשרים ראויים
תתמקדי באיכות הקשרים את יוצרת ולא בכמות
אם תרגישי טוב יותר עם עצמך תהיי יותר אטרקטיבית מבחינה חברתית
וזה בחזרה יחזק אותך
תמשיכי ליזום למען עצמך
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נשמעת בן אדם מאד נחמד וחברותי
שאול01/12/2008וחבל שתהיי בודדה טוב שיש היום אינטרנט שעוזר לאנשים לתקשר ולהיות בקשר הצעתי היום למישהו אחר בפורום לטפל בחיות , ואני חושב שזה רלוונטי גם לגביך - יהיה לך נעים מאד לחזור הביתה ולקבל קבלת פנים חמה ואוהבת מכלב! הרבה אנשים שחיים לבד מאמצים כלבים (או חתולים) כדי להרגיש שיש איתם עוד מישהו בבית. זה אמנם לא תחליף לחבר אנושי אבל בהחלט ממלא ומשמח... וגם עיסוק נוסף שמאפשר קשר עם אנשים - יוצאים איתו לטיולים ופוגשים בעלי כלבים אחרים וככה לפעמים נוצרים קשרים חברתיים... תהיי בריאה, שאול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאול, תודה על ההתייחסות. למעשה,
אפרת01/12/2008אני גולשת באינטרנט יום יום, וגם יש לי כלבה בבית. פינצ'רית מעורבת (יותר גדולה מפינצ'ר וגם יותר שמנמונת)שלא אוהבת הרבה ליטופים וחיבוקים וגם לא מקבלת את פניי בשמחה מתפרצת.... כשאין הרבה חברים, כלב לא מפצה על כך. לדבר איתו אי אפשר, וגם קשר החיבה אינו עשיר ומורכב כמו עם אדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מדבר עם הכלבה שלי הרבה
שאול04/12/2008והיא מבינה הכל ! :-) אבל כל אחד והחוויה שלו . . .. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ש'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע, אני כל הזמן מדברת עם הכלבה שלי
אפרת05/12/2008והיא מבינה מילים כמו "לא" ו"אני רוצה לישון" ו"אוכל" ו"טיול" אבל, באמת, איך אפשר להשוות דיבור עם כלבה לשיחה עם אנשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכלבה שלך היא כלבה היא לא גבר!
צח09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
דניאלה הרץ10/12/2008הלבד שאת נמצאת בו נראה כאילו מדלדל אותך , אולי יותר בזמן האחרון.
חשבתי על 2 כיוונים שונים. הפתרון "המעשי" והמיידי - קשה לך ליצור ולנגן בתוך הבדידות שלך וזה חבל, לכן, למשל, אולי כדאי שתצטרפי לקורס רציני של פיסול או לאנסמבל מוסיקאלי - בשביל היצירה ובשביל החברה גם יחד.שם תוכלנה להיווצר חברויות על בסיס של היכרות ארוכה יותר ושל עניין משותף.
הכיוון מעמיק יותר הוא לבדוק עם עצמך מה הסיבות הנפשיות או הנסיבות של חייך, שגורמות לכך שאת כה מבודדת. האם יש לך קושי או פחד להתקרב לאנשים? האם נחלת אכזבה? האם אין לך משפחה ? ... כשהולכים לטיפול ומעלים נושאים אלה ניתן לחולל שינוי מעמיק בחיינו.
כתבי לי עוד פרטים אם תרצי.
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה
אפרת15/12/2008נכנסת לכאן דרך פורטל beok שמאפשר טכנית תגובה (במוטקה יש בעיה). מקווה שתשובתי הראשונה לך במייל נתנה הכוון מסוים. אבל כן, לא הקמתי משפחה, וכן, בקבוצה של זרים אני מרגישה מתח לא נעים, ולא יודעת איך להתמצא . לא פותחת שם בשיחה עם יחידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי לפורום הכרויות אשמח להכירך....
צח15/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)