אני לבד.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לבד.
    אפרת
    30/11/2008

בת 62. לא הקמתי משפחה, ואין לי עיסוק מרכזי. לכן אני לבד. יש לי סה"כ 2 ידידים: איש, ואשה. אני מנסה כל הזמן להכיר עוד חברה. כותבת באתרי היכרויות, הולכת לקונצרטים תיאטרון הרצאות טיולים. באלו האחרונים לא הכרתי כלום. מאתרי ההיכרויות הכרתי פה ושם, פה איש, פה אשה, ולא יצא הרבה. לאחרונה אני בקשר (כרגע אינטרנטי) עם בחור סימפטי ומשולל-ציניות בן 26 .חושבת שארצה אותו כידיד צעיר, כאח קטן יותר. עלי לציין שיש לי כלי נגינה בבית, כמו כן יש לי נטיה לפיסול, אבל לבד אין חשק לנגן או לפסל. אני קוראת המון, אבל רק כשאני לפעמים בחברה שנותנת לי משהו מבחינה רגשית אני נעשית עירנית, ואז הקריאה מוצלחת. מה עושים כדי להתמודד בהצלחה עם מצב כזה? קשה לי להתחייב להתנדבות למשל: אני זקוקה לקבל, ואין לי אנרגיה ממש לתת. תודה מראש על התייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לבד.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות

סיגל לוי
    01/12/2008

שלום אפרת
    נראה לי שאת עושה את כל מה שצריך
    לא נותנת לעצמך לשקוע
    יוזמת
    וגם שמאמציך נושאים פרי - כן יש לך קשרים מסוימים
    נכון שבגילך הרבה אנשים עסוקים בעניני משפחה
    את צריכה לחפש ולגלות מה ממלא אותך מפנים
    תחביב
    עיסוק
    נושא עניין
    לנסות לגלות סביבו מכנה משותף עם אנשים
    מסגרת של אנשים שמחפשים חברה (את פנסיונרית?)
    בכל מקרה
    את פועלת נכון
    צריך סבנות למצוא קשרים ראויים
    תתמקדי באיכות הקשרים את יוצרת ולא בכמות
    אם תרגישי טוב יותר עם עצמך תהיי יותר אטרקטיבית מבחינה חברתית
    וזה בחזרה יחזק אותך
    תמשיכי ליזום למען עצמך
    בברכה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את נשמעת בן אדם מאד נחמד וחברותי

שאול
    01/12/2008

וחבל שתהיי בודדה טוב שיש היום אינטרנט שעוזר לאנשים לתקשר ולהיות בקשר הצעתי היום למישהו אחר בפורום לטפל בחיות , ואני חושב שזה רלוונטי גם לגביך - יהיה לך נעים מאד לחזור הביתה ולקבל קבלת פנים חמה ואוהבת מכלב! הרבה אנשים שחיים לבד מאמצים כלבים (או חתולים) כדי להרגיש שיש איתם עוד מישהו בבית. זה אמנם לא תחליף לחבר אנושי אבל בהחלט ממלא ומשמח... וגם עיסוק נוסף שמאפשר קשר עם אנשים - יוצאים איתו לטיולים ופוגשים בעלי כלבים אחרים וככה לפעמים נוצרים קשרים חברתיים... תהיי בריאה, שאול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאול, תודה על ההתייחסות. למעשה,

אפרת
    01/12/2008

אני גולשת באינטרנט יום יום, וגם יש לי כלבה בבית. פינצ'רית מעורבת (יותר גדולה מפינצ'ר וגם יותר שמנמונת)שלא אוהבת הרבה ליטופים וחיבוקים וגם לא מקבלת את פניי בשמחה מתפרצת.... כשאין הרבה חברים, כלב לא מפצה על כך. לדבר איתו אי אפשר, וגם קשר החיבה אינו עשיר ומורכב כמו עם אדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מדבר עם הכלבה שלי הרבה

שאול
    04/12/2008

והיא מבינה הכל ! :-) אבל כל אחד והחוויה שלו . . .. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ש'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמע, אני כל הזמן מדברת עם הכלבה שלי

אפרת
    05/12/2008

והיא מבינה מילים כמו "לא" ו"אני רוצה לישון" ו"אוכל" ו"טיול" אבל, באמת, איך אפשר להשוות דיבור עם כלבה לשיחה עם אנשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכלבה שלך היא כלבה היא לא גבר!

צח
    09/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

דניאלה הרץ
    10/12/2008

הלבד שאת נמצאת בו נראה כאילו מדלדל אותך , אולי יותר בזמן האחרון.
    חשבתי על 2 כיוונים שונים. הפתרון "המעשי" והמיידי - קשה לך ליצור ולנגן בתוך הבדידות שלך וזה חבל, לכן, למשל, אולי כדאי שתצטרפי לקורס רציני של פיסול או לאנסמבל מוסיקאלי - בשביל היצירה ובשביל החברה גם יחד.שם תוכלנה להיווצר חברויות על בסיס של היכרות ארוכה יותר ושל עניין משותף.
    הכיוון מעמיק יותר הוא לבדוק עם עצמך מה הסיבות הנפשיות או הנסיבות של חייך, שגורמות לכך שאת כה מבודדת. האם יש לך קושי או פחד להתקרב לאנשים? האם נחלת אכזבה? האם אין לך משפחה ? ... כשהולכים לטיפול ומעלים נושאים אלה ניתן לחולל שינוי מעמיק בחיינו.
    כתבי לי עוד פרטים אם תרצי.
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דניאלה

אפרת
    15/12/2008

נכנסת לכאן דרך פורטל beok שמאפשר טכנית תגובה (במוטקה יש בעיה). מקווה שתשובתי הראשונה לך במייל נתנה הכוון מסוים. אבל כן, לא הקמתי משפחה, וכן, בקבוצה של זרים אני מרגישה מתח לא נעים, ולא יודעת איך להתמצא . לא פותחת שם בשיחה עם יחידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי לפורום הכרויות אשמח להכירך....

צח
    15/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו