מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהרומי01/12/2008
אנא עזרו לי, מצבי הכלכלי בכי רע. אני גרמתי לו, ועכשיו משפחתי סובלת. אני רוצה להתאבד, ומרגישה שזהו הפתרון הכי טוב בשביל כולם. לאחרונה אני בדיכאון נוראי בגלל המצב, בקושי מדברת עם אנשים. רוצה לסיים את החיים, ומרגישה שאין לי עתיד, ושקילקלתי למשפחתי את העתיד. מה לעשות? תודה על התגובה/ות. מבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא הולכת לעשות כלום
רומי01/12/2008אני רוצה להבהיר שאני לא הולכת לעשות כלום לעצמי. אני יודעת שהתאבדות זה מעשה אגואיסטי ואני רק אפגע בכך בעצמי ובמשפחתי. כל שאני מבקשת פה זה אוזן קשבת, ואולי עצות? תודה רומי המבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
שאול01/12/2008תנסי לדבר עם סה"ר (תמיכה נפשית באינטרנט) או עם ער"ן המצב שלך נשמע דחוף ורציני מדי מכדי לדון בו בפורום כזה שהתנועה בו דלילה ולוקח המון זמן עד שמגיבים.. (אגב, לא כדאי לך להצהיר אפילו בצחוק על כוונות אובדניות ברשת ,כי את עלולה למצוא את עצמך בטעות מובלת אחר כבוד לאשפוז פסיכיאטרי כפוי...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רומי01/12/2008תודה שאול עם העצות. אני שוב רוצה להבהיר שאין לי שום כוונות לפגוע בעצמי. היום החלטתי ללכת לשיחות עם עובדת סוציאלית. אני מרגישה הרבה יותר אופטימית לגבי העתיד. תודה! רומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצאת מהמצב
סיגל לוי01/12/2008שלום רומי
טוב שיש לך עם מי לדבר, להתייעץ, לקבל תמיכה
חשוב לקחת אחריות על המצב
אך אין כל טעם בהענשה עצמית, באשמה, בהלקאה על חטא
כדאי להבין מה קרה
כדאי לוודא שמה שקרה לא יקרה שוב
וכדאי לראות אם יש מה לעשות כדי לעזור למשפחה לצאת מהמצב
כמו למשל לעבוד יותר
כדאי להתייעץ על כך עם המטפלת החדשה שלך
ולא לחזור על אותה הטעות בעתיד
מצטרפת לאופטימיות שלך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)