בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אלי
    01/12/2008

אני בחור בן 19 דתי(כיפה סרוגה) אני מרגיש שאני נמשך לבני המין שלי, אף אחד לא יודע על כך. אני מתמודד עם זה לבד וזה הורס אותי. אני מאוהב כבר כמה שנים בילד מהכיתה שלי לשעבר וזה שבר אותי ונכנסתי לדיכאון וירדתי כ15 קילו במשקל בעקבות זה. כיום אני מטופל אצל דיאטנית כדי לעלות במשקל. אבל הבעיה שלי לא נפתרה אני עדין מאוהב בו מאוד ואף פעם לא התנסיתי עם בחורים אני מרגיש שאני לבד והבדידות הורגת אותי מה לעשות האם יש עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה

סיגל לוי
    02/12/2008

שלום אלי
    נראה שאינך יכול לשתף חברים מעולמך בשל אמונתך והתייחסות הדת לנושא
    זה נראה לי מצב ראשוני
    תדע יותר אם תגיע למצב של התנסות - האם זו נטיה או רק משהו חד פעמי
    האם אתה גם נמשך לנשים?
    בכל מקרה, נסה לחפש תמיכה באינטרנט, להתייעץ
    זה מקום דיסקרטי
    כך תוכל ליצור לך קבוצת תמיכה מבל להחשף ולחשוב כיצד כדאי לך לפעול
    כלומר האם ללכת אם נטייתך
    או לא
    האם לעשות זאת בגלוי
    או לא
    מקוה שעזרתי
    בברכה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

אלי
    02/12/2008

בהמשך לדברים, אינני נמשך בכלל לנשים אני מרגיש את זה. ומצד שני נשים כן נמשכות אלי כי אני משדר גבריות גם במראה החיצוני וגם בהתנהגות ובחשיבה שלי אבל אני לא יודע מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלום לך!

שאול
    04/12/2008

אני מכיר את הנושא מקרוב מכיון שגם אני באתי מבית דתי ויש לי אח שהיה בארון הרבה שנים.... זאת בעיה קשה מא דומורכבת למרות שיש קצת יותר פתיחות היום. אני מכיר אישית גם שני בחורים הומואים שלמדו בישיבת הסדר, וכולם באותה סירה ... יש כמה דברים שאפשר לעשות - 1. לדבר על זה עם רב או מדריך שנראים לך פתוחים 2. אם אין כאלה , יש קו תמיכה להומואים ומתלבטים דתיים, שבעיקר שם דגש על נושאים שקשורים לפן ההלכתי 3. יש התארגנויות מקומיות כמו פגישות בין חברים לקהילה ולמגזר שעוברות מפה לאוזן, שהם גם מקום להיכרות אבל בעיקר מן קבוצת תמיכה ללא איש מקצוע שבה משתפים ומרגישים אמפתיה למצב הבלתי אפשרי הזה. לא חיפשתי בעצמי אבל אני מניח שאם תחטט טוב באינטרנט גם תצליח להגיע אליהם, ואם תוכל להכיר דרך חברים ומכרים קרובים שתפתח בפניהם - זה טוב כפליים אני לא יודע אם יש ממש פתרון, ואחי לא מצא אותו ואחרי ישיבת ההסדר הוריד את הכיפה. אבל שווה לחפש בנרות עם מי לדבר, ולגשש - אתה לא לבד, אתה רק בחושך ולא רואה שיש עוד כמוך, ולא מעט! שיהיה בהצלחה, ! מקווה שעזרתי, שאול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאול

אלי
    04/12/2008

קודם כל תודה רבה לך. האמת נמאס לי כבר מהחיים ככה זה פשוט שובר אותי ואני מעדיף להדחיק את "הבעיה" לצד ולא ממש לעסוק בה אלא לעשות דברים אחרים כדי לנסות לשכוח. אבל הבעיה היא בלילות אתה מבין שיש לך רגע פנוי אתה נכנס שוב לעצב ונופל שוב. אני לא מבין את החיים האלו הם קשים לי מדי בע"ה יהיה טוב ככה או אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו