מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכל סתמישמרית, 2518/07/2007
שלום!
כל מה שאני עושה נראה לי סתמי ומשעמם. בחורים שאני יוצאת איתם, פגישה עם חברות, דברים שאני עושה ביום יום.
גם דברים שפעם היו תחביבים כמו ספורט, ספרים.. הכל נראה לי חסר תוכן ועיניין.
אני מתפלאת שאפילו כשאני יושבת עם חברות טובות שלי, לא בא לי לדבר ומה שהם מספרות לא מעניין אותי, ואני רק חושבת לעצמי, מתי אני הולכת.
אני מניחה שלכולם יש תקופות כאלה, אבל אצלי, המצב כבר הרבה זמן ככה.
אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים כי שום דבר לא נראה לי, מספיק מושך בשביל שארצה לעסוק בו.
איך לצאת מהלוף הזה- האם נשמע שאני בסוג של דיכאון?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הכל סתם...
רונן דוד18/07/2007
נכתבו על ההרגשה הזו הרבה שירים,
היא מאפיינת לטעמי אחוזים רבים באוכלוסיה.
לפי דעתי ונסיוני היא יכולה לאפיין סוג של דיכאון קל,
ריקנות. הפתרון לכך הוא למלא את החיים בתוכן - עבודה, תעסוקה, זוגיות, תחביבים, לימודים, אתגרים ועוד כיד הדמיון הטובה.
את צריכה לדעתי לחפש ולזהות את הגורם להרגשה הזו,
אולי עברת לאחרונה משבר רציני שגרם לך לכך ?, אולי אכזבה ממישהו ?, אולי קשר זוגי שהסתיים ?,
בטוח יש לכך סיבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)