מתקשה להישר ולהפתח.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתקשה להישר ולהפתח.
    בן 15
    05/12/2008

אני בן 15, לומד בתיכון. אני מרוצה מעצמי, יודע שיש לי חולשות ויש לי יתרונות, שיש דברים שאני טוב בהם וכאלה שפחות- אבל עם כל אלו אין לי בעיה ואני מקבל את עצמי. הבעיה היא שיש לי לדעתי בעיות תקשורת די קשות: אני באמת מנסה להיות כמה שיותר חברותי, מנסה כמה שיותר להיות בפנים, לעזור, לצחוק עם כולם ולתרום מעצמי.. אבל בהרבה מאוד מצבים אני מוצא את עצמי בשקט- לא יודע מה להגיד. אני הרבה מאוד פעמים לא מצליח למצוא נושאי שיחה. כתוצאה מהדבר הזה הרבה מאוד פעמים אני מרגיש דחוי- בגלל שאחרים משעשעים יותר ומצחקיים יותר, הם מעניינים יותר- ואני שבאמת מנסה להיות כמה שיותר פתוח וחופשי- מוצא את עצמי שותק. אני נכנס בגלל הדבר הזה לעצבות ודכאון בגלל שהרבה מאוד דברים נמנעים ממני בגללו: אני מפתח פחות קשרים לאחרים, לא יכול להתקרב לבנות, לא נחשב חלק מכולחם וגם לא מוזמן להרבה דברים. אני מרגיש אאוטסיידר בגלל זה- וכתוצאה מכך גם מגיעים כל מיני רגשי נחיתות. אני יכול לכתוב עוד הרבה מאוד דברים על העניין הזה, אבל אני חושב שדי מיציתי את זה פה. אני באמת, כל הזמן, מנסה לנצח את התחושה הזאת. אני כבר כמה חודשים מנסה להשתנות. יש בי תקווה שאני מסוגל ואני יכול- אבל פשוט באמת אין לי שמץ איך להתחיל, מה הצעד הראשון לשינוי. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, או לפחות לתת לי גישה או רעיונות למה לעשות. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשה להישר ולהפתח.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות איש שיחה

סיגל לוי
    07/12/2008

שלום לך
    קודם כל, מודעות היא הצעד הראשון לשינוי...
    חשוב שתדע שכל אחד הוא בעל אופי שונה
    אחד תמיד במרכז בלב הענינים
    ואחד אחר יכול להיות יותר שקט, פחות דברן
    חשוב שתמצא את מקומך אך שתהיה אתה
    שתמצא את הסביבה שמקבלת אותך
    גם אם לא בכל רגע יש לך משהו מבריק, חכם, מצחיק לומר...
    תראה אם אתה מצליח ליצור קשרים שכן נוחים לך ונינוחים לך
    ודרכם לבנות את המעגל החברתי שלך
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בן 15
    09/12/2008

אני אשתמש בעצה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו