אכזבה מהחיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אכזבה מהחיים
    מרים
    20/12/2008

אני נשואה 43 שנים ויש לנו 3 ילדים בוגרים.כולם נשואים ובעלי משפחות. הגדרתי את נישואי כמוצלחים כי תמיד הסתפקתי בכך שאני נשואה לאדם טוב-חיובי . היום אני מבינה שזה לא מספיק! אני זקוקה לבן זוג שיפגין רגש של חיבה וחום כלפי. כאשר הנושא עולה הוא פשוט לא מבין על מה אני מדברת. מצב מתמשך זה, הביא אותי לבדידות קשה, עצבנות ועיבוד שליטה על רגשותי. מה שקורה הוא, שאני פוגעת דווקא באנשים הקרובים לי. מצבים אלה מביאים אותי להתכנסות לתוך עצמי, כועסת מספר ימים, נרגעת וחוזר חלילה... רציתי לציין שבעבר היינו ביעוץ זוגי שלא הואיל לנו הרבה. אני אדם אנרגטי, אוהב חיים ובן זוגי הוא הדבר ההפוך - יכול לשבת שעות, מכונס בתוך עצמו, בוהה בטלויזיה או משחק באינטרנט ולא מוציא מילה מהפה, חיי חברה אינם חשובים לו. עלי לציין שהוא אדם לא בריא - פרש לפני מספר שנים משוק העבודה. יוצא ששנינו מבלים את רוב שעות היום יחד, דבר המקשה על שנינו.אני אפילו חשבתי על פרידה אך הבנתי מהר מאוד שזה יפגע בנו כלכלית. אני עדיין פעילה במידה מסויימת בשוק העבודה. אני מבינה שאני זקוקה לעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה מהחיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מרים

דניאלה הרץ
    21/12/2008

יתכן שכדאי לך הפעם לפנות לטיפול משלך ולא ליעוץ זוגי, כדי שתוכלי ללבן עם עצמך את מה שאת זקוקה לו באמת, משום שממכתבך עולות שאלות לא פשוטות:
    למשל, האם את מעדיפה לחיות ברווחה כלכלית ולהמשיך לחיות בקשר שמאמלל אותך או בקשר שיש בו חיבה וחום כלפייך?
    לשאלות כאלה אין תשובה פשוטה ומיידית, ולכן אני חושבת שכדאי להתעמק בשאלות כאלה במסגרת של טיפול.
    אם תוותרי על חיים עם בן זוג אוהב, כיוון שאת מעידה על עצמך כאדם אוהב חיים, אולי כדאי שתיצרי או תחזקי קשרים עם חברים וחברות שניתן לדבר איתם ולבלות איתם. חבל להסתגר בבית.

נראה לי שבעלך לא יכול להשתנות הרבה הוא כבר לא איש צעיר והוא בטח לא מבין מה את רוצה ממנו, אחרי ששתקת 40 שנה. אולי כדאי שתפני אליו לא בהאשמה כלפיו (אתה לא בסדר... אתה לא נותן לי מה שאני זקוקה...) אלא ספרי לו למה את זקוקה מה את ומרגישה (למשל, עצוב לי שאנחנו לא מדברים יותר...אני רוצה שנצא הערב... ).
    כתבי עוד,
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו