החמרה במצב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החמרה במצב
    אש קרה
    21/12/2008

שלום, אני חדש פה , הגעתי לפה דרך החיפוש של גוגל, ובגלל העובדה שלא דורשים את הרישום המעיק הזה לפני כל הודעה. אין לי מושג מאיפה להתחיל ומה לספר. היה פה מאמר ששמתי לב אליו מזווית העין לפני שהתחלתי לכתוב על דכאון עונתי.. נחמד לראות שמישהו הגדיר ב"מדעית" את העובדה שאני מרגיש כ"כ מחורבן בחורפים בשנים האחרונות, בייחוד בימים של חנוכה נדמה לי. אני לוקח ציפרלקס כבר קצת יותר משנה, יש לי עליות וירידות אבל בשבועות האחרונים וביחוד מאז יום שישי העצבים שלי עלו רמה ואני מפחד שדברים רעים הולכים לקרות. אני בטיפול רעוע כלשהוא של קופת חולים אבל אני לא סומך עליו כעל מקור לעזרה בבעיות רק כעל מקור לסיפוק ציפרלקס וכדורי שינה. חשבתי על לחזור לקבוצות תמיכה כלשהן אבל אני לא יודע בדיוק למהללכת ולאן לחזור, אם בכלל כדאי. חשבתי אולי ללכת למכורים אנונימיים אבל עכשיו חורף מגעיל בחוץ ואין לי כוח לצאת בטח שלא לנסות להגיע לקבוצות האלה עוד פעם ביחוד לאור העובדה שיש לי בעייה עם מקומות הומי אדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרה במצב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תתעלה על עצמך....

רונן דוד
    21/12/2008

תנסה בכל זאת להצטרף לקבוצת תמיכה באזור מגורייך, קבוצה כזו יכולה לעזור המון !!!,

חוץ מזה אני ממליץ לך לבדוק את האפשרות לפנות לטיפול פסיכוטראפי, כאשר המטרות נקבעות איתך במשותף, הן ברורות וברור גם לך וגם למטפל מה מטרת הטיפול...

בהצלחה וחג שמח !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי, הייתי

אש קרה
    21/12/2008

לא יודע אם יש לי כוח לעוד כאלה יש לי מספיק הערכה לזמן הפנוי שלי וכיף לי לעשות בו דברים אחרים אני פתוח להצעות קונקרטיות אולי לא של טיפול פסיכולוגי כי יש לי רוויה מהזנות הזאת אבל קבוצות אולי כן אני יודע שמה שאני מרגיש היא בעייה שיותר קשורה לאינטראקציות שלי עם אנשים מאשר לבעיות עם עצמי עם המהות שלי אני כבר בדרכי השלמה כלשהן על צדדיה החיוביים והשליליים הנה עשיתי לעצמי טיפול של 45 דקות ואפילו אני לא צריך לבהות בפנים מחייכות שאומרות לי הזמן נגמר והרווחתי עלייך כמה מאות. צד חיובי. אני חיובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו