מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדיין לבד, ועכשיו לא איכפתאפרת21/12/2008
אני עדיין לבד. שוכבת במיטה עד אחר הצהריים. קצת מקשיבה לרדיו בבוקר, לעתים אחר הצהריים צופה קצת בטלויזיה. בעיקר מתכנסת לתוך עצמי. אבל כבר למדתי שהתוכן בא לי מאנשים אחרים. אנשים מוכשרים, מוסיקאים, שחקנים, מדריכי טיולים וכדומה. לא יודעת למה תוכן נפשי לא עולה מתוכי. למה אין לי מטרה בחיים להתרכז בה. וכבר לא איכפת לי. הבנתי שאני לא רוצה שום דבר רציני. שום מאמץ. מישהו פה מכיר את זה מעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופות...
רונן דוד21/12/2008יש תקופות של מעלה ותקופות של מטה.
חשוב להכיר את עצמנו, ולא להאיץ במקום שרוצים קצת חופש.
הגוף זקוק לפעמים (ובתוכו הנפש) לקצת חופשה מכל המצב.
תני לזמן לעשות את שלו, עם הזמן תראי ותמצאי דברים שיעניינו אותך, את יכולה במקביל לחפש מה מעניין אותך וללכת בעקבותם, בלי לחץ ובזמן שלך...
חג שמח !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את כותבת פה מצבך בסדר.
צח21/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת הטלפון שלי יקירה 0525406895
צח21/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד נחמד,צח, שאתה פונה אלי כ"יקירה"
אפרת23/12/2008בתכל'ס, אנחנו לא מתאימים. מאחלת לך למצוא את הנפש התאומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה את יודעת מה מתאים?
צח23/12/2008יש לי הרגשה שכולך מלאה בפחדים! ואולי בכלל את מתחזה בפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חושב שזה אפשרי..
אש קרה22/12/2008כל דבר שאת מקבלת ממישהו אחר, את הופכת אותו לשלך. זה מחשבה רגעית.. זה יעבור כל תוכן שאת מקבלת, את חווה אותו דרך החוויה האישית שלך.. לא משנה מאיזה מקור הוא הגיע. אני מכיר את ההרגשה הזאת של כאילו לחוות חוויות של אנשים אחרים דרך עצמי.. ההרגשה שהמחשבות שלי הן לא שלי.. אבל זה בגדר הרגשה לפעמים זה לא שולט עלי בצורה כזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שמטריד אותי, שבלי אנשים מתענינים
אפרת22/12/2008אין לי חשק לעסוק בכלום. לא לנגן (יש לי כלי נגינה) לא לפסל (יש לי קצת חומר, מה שנקרא פעם חימר, וכבר ידוע לי שיש לי נטיה וכנראה כשרון) לא לכתוב (תרגמתי וכתבתי שירה) וגם לא לצפות בתקליטורי DVD שלי עם האופרות והסרטים.). ברור שאינני "אוטיסטית", לא מישהי שמתעסקת באיזה עיסוק לבדה ולא איכפת מאנשים. אבל יש גבול: לי בכלל לא מתחשק לעסוק בכלום בלי חוויות מאנשים. מישהו- מישהי מכיר -מכירה את הענין הזה? אגב: התגובה במוטקה לא עולה. אני נאלצת להכנס דרך אתר beok . יש עוד מישהו שזה קורה אצלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)