קצת קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קצת קשה
    יוסי
    23/12/2008

שלום, אני בחור בן 19,אחרי תקופה מאוד קשה בחיים שלי החלטתי בזמן האחרון לקחת את עצמי בידים, החלטתי לאהוב את עצמי,לקבל את עצמי כמו שאני, לאהוב את הגוף שלי, לראות כל הזמן הכל כחיובי(תמיד היתי שלילי ורואה הכל כרע)כרגע אני מאושר מכל דבר שקורה לי בחיים ואני אוהב לחיות ולעשות טוב. אבל אנחנו בני אדם ולפעמים באות לי מחשבות לא טובות שמנסות להפיל אותי לעצבות(ולא חסר לי על מה להיות עצוב)רציתי לדעת הם יש דרך להעביר את המחשבות הרגעיות האלו? האם אפשר לעשות משהו לגבי זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דע את עצמך

אש קרה
    23/12/2008

רציתי לכתוב על זה בכל מקרה - אתה הוא האוייב הכי גדול של עצמך. כל מחשבה רעה כל ניצוץ כל ארוע שגורם לך להרגיש רע - זו תוצאה של היתקלות עם האוייב הכי גרוע שלך - אתה עצמך. כל הטוב הוא אצלך כל הרע הוא אצלך הכל זה אתה ושום דבר זה לא אנשים אחרים. כל איש שעושה לך רע זה בעצם אתה עצמך שמאפשר לעצמך להיפגע ולוקח את הדברים הרעים מאנשים. הרע תמיד קורץ ומחכה וקל להתנחם באש המלכדת שלו. הבעייה היא אצלך אבל הפתרון נמצא רק אצלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות שליליות

סיגל לוי
    23/12/2008

שלום יוסי
    עובדה שיש מה לעשות - הנה, אתה עשית שינוי
    גם אם משתדלים, אנחנו לא שולטים בכל המחשבות שלנו, ולעיתים יש גם כאלה פחות נעימות
    כדאי לזכור שזו רק מחשבה
    ושמחשבות יכולות להשתנות
    כדאי לעשות לדברים שמזינים מחשבות חיוביות
    כמו לעסוק בדברים שאתה אוהב
    להיות בחברת אנשים שמרוממים אותך וכו'
    ואם יש יום רע, חשוב תמיד לזכור
    שמחר הוא היום הראשון של שארית חייך...
    חג שמח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו