מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצת קשהיוסי23/12/2008
שלום, אני בחור בן 19,אחרי תקופה מאוד קשה בחיים שלי החלטתי בזמן האחרון לקחת את עצמי בידים, החלטתי לאהוב את עצמי,לקבל את עצמי כמו שאני, לאהוב את הגוף שלי, לראות כל הזמן הכל כחיובי(תמיד היתי שלילי ורואה הכל כרע)כרגע אני מאושר מכל דבר שקורה לי בחיים ואני אוהב לחיות ולעשות טוב. אבל אנחנו בני אדם ולפעמים באות לי מחשבות לא טובות שמנסות להפיל אותי לעצבות(ולא חסר לי על מה להיות עצוב)רציתי לדעת הם יש דרך להעביר את המחשבות הרגעיות האלו? האם אפשר לעשות משהו לגבי זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דע את עצמך
אש קרה23/12/2008רציתי לכתוב על זה בכל מקרה - אתה הוא האוייב הכי גדול של עצמך. כל מחשבה רעה כל ניצוץ כל ארוע שגורם לך להרגיש רע - זו תוצאה של היתקלות עם האוייב הכי גרוע שלך - אתה עצמך. כל הטוב הוא אצלך כל הרע הוא אצלך הכל זה אתה ושום דבר זה לא אנשים אחרים. כל איש שעושה לך רע זה בעצם אתה עצמך שמאפשר לעצמך להיפגע ולוקח את הדברים הרעים מאנשים. הרע תמיד קורץ ומחכה וקל להתנחם באש המלכדת שלו. הבעייה היא אצלך אבל הפתרון נמצא רק אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות שליליות
סיגל לוי23/12/2008שלום יוסי
עובדה שיש מה לעשות - הנה, אתה עשית שינוי
גם אם משתדלים, אנחנו לא שולטים בכל המחשבות שלנו, ולעיתים יש גם כאלה פחות נעימות
כדאי לזכור שזו רק מחשבה
ושמחשבות יכולות להשתנות
כדאי לעשות לדברים שמזינים מחשבות חיוביות
כמו לעסוק בדברים שאתה אוהב
להיות בחברת אנשים שמרוממים אותך וכו'
ואם יש יום רע, חשוב תמיד לזכור
שמחר הוא היום הראשון של שארית חייך...
חג שמח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)