עצובה ומדוכדכת.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצובה ומדוכדכת.
    שפירית
    23/12/2008

היי אני בת 31 וכל חיי הייתי בחורה שמחה ומאושרת. תמיד צחקתי וחייכתי לעולם. גם בתק' פחות טובות ידעתי לעבור הלאה ולהמשיך... יש לי סיפור חיים לא כל כך פשוט. גדלתי עם הורים מקסימים , אבל היו המון מריבות וצעקות בבית. אבא שלי סובל מבעיות נפשיות ולכן הייתי נוכחת בהמון מריבות וצעקות כלפיי כל אחד/ת מאיתנו לאורך כל השנים. אך על הכל הצלחתי להתגבר ולהמשיך עם האופטימיות שלי והגישה החיובית.... היום קשה לי להרים את הראש ולחייך. ואתם בטח שואלים למה... עברה עליי תק' מאד לא פשוטה! פרידה מבחור אחרי 9 חודשים - היו לנו המון מריבות וחילוקי דעות אך למרות הכל תמיד האמנתי שבסופו של דבר הדברים יסתדרו אבל לא כך קרה! הבחור פגע בי עד עמקי נשמתי והעליב אותי. הוא התבטא במשפטים שגרמו לבטחון העצמי שלי להתרסק. אין לי מושג למה נשארתי שם , למרות היחס שלו... אתן לכם מס' דוגמאות: "את חושבת שאת יותר יפה מימני?" "מה את חושבת שכל פעם שתבכי אני אבוא?" אני בחורה רגישה מאד מאד!!! נוסף לכך עברתי לגור בדירה שכורה לבד. יש לי את השקט שלי ואת הפינה שלי אבל פתאום קשה לי מאד. עם כל זה התחלתי עבודה חדשה לפני כחודש וחצי והייתי בטוחה שהנה דף חדש ואז מה קרה???? יש כאן בחורה דיכאונית מהעולם שכל בוקר בו הייתי מגיעה עם חיוך ומצב רוח היתה מספרת לי כמה רע לה ולא טוב לה והגישה שלה שונה מהגישה שלי לחיים...ובלה בלה בלה ופתאום כל הדיכאון שלה עבר אליי מה קורה פה???????????????? חשוב לי לציין כי תמיד תמיד הייתי בחורה כל כך מאושרת ושמחה ואנשים רבים סיפרו לי את סיפור חייהם ואני ייעצתי להם , אבל זה לא השפיע עליי...יש לי חברה שבמשך שנה ניסיתי לעודד אותה ולתמוך בה...אולי הקירבה הזו גם עשתה לי רע והיום הכל השתנה... לפעמים אני יושבת עם עצמי וחושבת רגע מה יש לי בחיים האלו??? כל המצב הזה מוזר שונה ואני רוצה לצאת מימנו...מהר ככל האפשר!!! מה עושים????? אני לא יודעת מה קורה לי ואני רוצה לחזור להיות מי ומה שהייתי! בחורה שופעת בטחון עצמי מחוייכת ושמחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה ומדוכדכת.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ספונטנית: מציעה לך למצוא

אפרת
    23/12/2008

בתוך עצמך קצת אגרסיה כלפי הבחור שפגע בך (התגלה כמכוער , רע לב) וגם כלפי הבחורות - זו הדכאונית בעבודה, והחברה שתמכת בה ובזבזת עליה אנרגיה נפשית. לומר לעצמך: הדכאונית - מי היא? מה היא מבלבלת לי את המוח? ולהתרחק ממנה. החברה - מה אני, עובדת סוציאלית בשכר ? שתתמודד עם הבעיות שלה בעצמה, לכל אחד יש בעיות. מה היא זורקת עלי את ה"קישקעס" שלה כל הזמן. ואל נא תחשבי שזו התנהגות לא נאותה מצדך.פשוט - את צריכה להגן על עצמך, ומגיע לך לשמור על עצמך. עובדה שכשחשפת את עצמך יותר מדי, נפגעת מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקופות

סיגל לוי
    23/12/2008

שלום לך
    בחיים יש תקופות שונות, מעברים שונים, משברים
    יש תנודות
    לעיתים הגל מרים אותנו למעלה ולעיתים אנחנו מוטחים למטה
    זו אולי הייתה התחושה אחרי הפרידה
    אין זה אומר שהפכת להיות אדם אחר
    אלא שהתמודדות קשה
    אולי כמה תקוות או ציפיות התנפצו ביחד עם הפרידה
    נסי להקיף את עצמך באנשים תומכים
    כמו שאת היית עבור אחרים בתקופה שהיה להם קשה
    וסבלנות כמובן
    זכרי שמכל משבר יש משהו לקחת
    חשבי מה למדת מתוך הפרידה הזו ותוכלי לקחת הלאה
    יש פתגם שאומר "אם קשה, סימן שאתה בעלייה..."
    מקוה שתמצאי את הדרך לחוש כך
    בברכת חג שמח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו