כעס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כעס
    חן
    26/12/2008

שלום רב, אני באמצע שנות העשרים לחיי, ואני די "חולה" נקיון. הבית אצלי בד"כ נקי.אבל כאשר באים אלי חברים ומכרים, (וכביכול מתלכלך ואני צריך לנקות את הבית) אני לא מרגיש כעס על אף אחד, אלא תחושה מרגיזה כזו שמלווה אותי שאני צריך לנקות את הבית אחרי הימצאות של אנשים בו.. ושכל פעם זה אותו סיפורוהעניין הזה מציק לי.. כאשר הבית נקי אני הרבה יותר שלו ורגוע. אמנם הנקיון עושה לי טוב, אבל אני לא רוצה שתלווה אותי כל פעם תחושה מציקה כזו עד הרגע שבו אני מנקה את הבית.מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפדה על ניקיון

סיגל לוי
    27/12/2008

שלום יאיר
    כדאי לך לבדוק עם עצהך עד כמה זה באמת מפריע לך
    האם אתה חש לחץ או היסטריה עם כל דבר שמתלכלך
    כמה זמן אתה מקדיש לנקיונות
    האם זה משתלט עליך, העיסוק בניקיון
    האם זה עוזר אם אתה מרגיע את עצמך ש"זה רק לכלוך ולא קרה כלום"
    לפי התשובות לשאלות האלה תוכל לשפוט האם אתה פשוט אוהב ניקיון, או שזה יותר מזה, כלומר שהרצון לניקיון משתלט על איזורים בחייך ואתה מקדיש לו כנראה יותר מן הראוי
    מקוה שעזרתי
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפתח עסק לניקיון! תעשה מזה כסף!

צח
    01/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצח

אני
    01/01/2009

לא נראה לי שזה המקום להומור על חשבון מישהו אחר! גם אם לא זו הייתה כוונתך, תגובתך משתמעת כפגיעה! אדם פונה עם בעיה לא כדי שיעשו ממנה צחוק! לתשומת לבך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו