מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משיכה שאינה רצויהרונית22/07/2007
אני אישה נשואה+ילדים. הכרתי גבר נשוי+ ילדים. התחלנו לשוחח ולט לאט התחברנו ונהיינו ידידים.
מההתחלה היתה ביננו משיכה עצומה. חשתי בה גם כאשר הוא לא אמר דבר. לאחרונה התחלנו לשוחח על חיי הנישואין שלנו. הוא סיפר לי שהוא ואישתו חיים חיי נשואין פתוחים יחסית. אני לעומתו חיה חיי נישואין שיגרתיים לגמרי. האמת שיש לי בעל מקסים אבל חיי המין שלנו לאחר שנים כה רבות משעממים נורא. ניסיתי לגוון אך אין שינוי משמעותי.
אותו גבר מושך אותי בצורה בלתי רגילה. בנוסף הוא אמר לי מפורשות שהוא מעוניין בי ושיש לו רגשות עזים כלפיי ושהוא חושב עליי המון, גם אני חושבת עליו המון וממש נקרעת מרוב תשוקה.
אני אומרת לעצמי שזה רק סקס וכמעט כולם בוגדים אך בכל זאת משהו עוצר בעדי.
אני מתה מפחד שבעלי יגלה. חשבתי להתרחק ממנו אך אני לא מסוגלת לעשות זאת, מאוד נקשרתי אליו. בנוסף מלחיץ אותי להיות עוד אחת מהנשים שהוא שכב איתן. למרות שיש לי תחושה שהוא ממש מאוהב בי (אנחנו המון זמן בקשר). כשהתלבטתי עם לעשות זאת הוא מבחינתו ממש רוצה לנהל רומן ארוך ומשמעותי ואני מפחדת מהרגשות שלא יפריעו לי בחיי הנישואין שלי.
אני לא יודעת מה לעשות? אני מפחדת להיכנע בסוף? המזל שלי שהוא ממש לא לוחץ, הוא משאיר את ההחלטה בידי. האמת נראה לי שאם הוא היה לוחץ הייתי הולכת על זה. מה אתה אומר?
האם זה הגיוני שהוא התאהב בי? האם לקחת את הסיכון? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית יקרה...
רונן דוד23/07/2007
את צריכה להיות אמיתית עם עצמך ולבדוק מה את מעדיפה.
משפחה אוהבת, בעל, ילדים או רומן מזדמן עם גבר נשוי
שבכלל לא בטוח שאת הראשונה ואולי לא האחרונה ?!,
האם את מוכנה לפרק את החבילה בגלל מישהו שעושה לך "פרפרים" ?!
אם כן, אז שיהיה בהצלחה,
אני רק מבטיח לך שלא נראה לי שהוא יוותר כל כך בקלות על המשפחה שלו בשבילך.
וזה שהוא אומר שיש בינו לבין אשתו יחסים פתוחים,
הצחקת אותי, זה רק נותן להם תירוץ להמשיך ולבגוד אחד בשני בלי לדפוק חשבון.
אם זה מה שאת רוצה, אז בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רונית23/07/2007אני ממש לא רוצה לפרק את יחסי המשפחה שלי. אני לא אוותר על בעלי בשום פנים ואופן. אני רק רוצה את ההתרגשות וסקס טוב (שזה הכי חסר לי). מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאכול מן העוגה...
רונן דוד23/07/2007
תביני שאם אוכלים מן העוגה, אי אפשר להשאיר אותה שלמה.
במוקדם או במאוחר זה יתפוצץ לך בפרצוף !!!.
או שאת כאן או שאת שם, אי אפשר לרקוד על כמה חתונות למשך זמן רב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)