מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קטסטרופהאבא29/12/2008
הבן הבכור שלנו בן 22 וכעת עצור שוב במשטרה וכראה יורחק בגין הדחה לעדות שקר. אספר כי לא גוייס לצבא ועבר 3 אשפוזים כפויים ובכל אחת אבחנה אחרת ובפעם האחרונה אישיות גבולית. יוצא מהבית רק פעמיים בשבוע לאמון כושר 30 דקות בבית משתלט לנו על החיים וקובע מה יהי ואיך יהיה גם במחיר עימות קשה ואטנו נכנעים בדבר אחד אני לא מוותר וזה שליטה באחים שלו יושן ב 5 בבוקר ומעורר 5 ערב התנהגות OCD באנטרנט מעצבן אנשים וכותב דברים קשים וקיצוניים וסופג עלבונות קשים מאוד אינטליגנט מוזנח בהופעה חיצונית ולובש חולצה קרועה מגיל 9-10 (!!!!)ולא מתקלח באופן יסודי מיואש ממצבו אך לא מוכן לקבל כל טיפול או אפילו לשמוע ממני הערות כל הבית הזה מוזנח בגללו ולא מרשה אפילו לנקות ובזמנו פגע ברכוש עד שהתלוננתי במשטרה ויש שפור אך מתוחכם ופנה לדרכים אחרות לעצבן ולהפר שקט בבית לא יודע איך יוצאים מזה הייתי עוזב את הבית אך כואב לי להפקיר 2 ילדיי האחרים ואחד מהם חייל ובקרוב יקבל נשק עם כל המשתמע מכך אשתי כנועה ומספקת צרכיו הפיזיים כמו מזון אך לא נותנת לו שום תשומת לב וחום ועסוקה בטלביזיה ובמטבח ואני נותן לו את המעט שנשאר בי אחרי העבודה. מה עושים ??האם יש לו סכוי ??למי פונים?? בס"ה הוא בחור מקסים אך חמום מוח ומעצבן ומתעצבן בקלות ותוך שניה הבית מתפוצץ בפרט בנוכחות אחיו כאשר בחופשה מהפנימיה/צבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
רונן דוד29/12/2008
אתה צריך לפנות לעובד סוציאלי, אפשר במסגרת בית החולים בו היה מאושפז.
המטרה היא להעבירו לדיור מוגן, כי ברור שכנראה לא יוכל להמשיך להתגורר איתכם בבית כי הריי הוא עושה לכם את המוות.
כנראה שהפתרון הוא הוסטל המתאים למצבו.
פנו לעובד סוציאלי אפשר דרך מחלקת הרווחה באזור מגוריכם...
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)