מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשפחה אשמה....ליאן23/07/2007
אני ליאן בת 15 ויש כל כך הרבה דברים רעים שקורים לי אבל אין לי מושג אפילו איך להתחיל ובקצרה....ואיכשהו תמיד אני מגיעה למסקנה שהכל בגלל אמא שלי (אין לי אבא ויש לי רק סבתא ואח גדול). אני אף פעם לא רציתי לומר דברים רעים עליה כי היא אמא שלי אבל...נשבר לי!!!
אמא שלי היא האדם הכי עקשן והפרנואידי בעולם אני בטוחה. למשל אני תלמידה כמעט מצטיינת אבל אם אני לא אוהבת לעשות עבודות קיץ בזמן היא אומרת שאני תלמידה גרועה ובחיים לא תיהיה לי השכלה ולא עבודה ושאני תמימה כולם יכולים לרמות אותי לתת לי סמים או לאנוס אותי כולם טובים בעיני וזה. פעם הייתי צריכה ממש להתחיל לבכות כדי שתתן לי ללכת לחברה שגרה באותה שכונה ואנחנו מכירות 11 שנים! עד גיל 14 היא לא נתנה לי לצאת לאף טיול בביהס עד שהיתחלתי להתעקש על זה ולא נתתי לה מנוחה עם זה שנה שלמה. כל הזמן יש ריבים בבית לא משנה עם מי סבתא שלי פוחדת ממנה ולכן תמיד בעדה ואח שלי בכלל לא בעניין וכולם רבים תמיד לאמא שלי אין חברים כי אם מישהו יגיד לה מילה אחת לא במקום היא תדבר על זה חודש! אין יום רגוע ובסוף כל יום תמיד נשבר משהו אני לא יכולה לסבול את זה!!!בגלל שאני בדיכאון כבר כמה שנים הייתי 3 פעמים בבית חולים. פעם היא היסכימה איכשהו לבוא איתי ללג בעומר והיכרתי שם ילד אז בגלל שהלכנו יחד היא היתעצבנה היא לא נותנת לי בכלל לדבר עם בנים ויש מישהו שאני מחבבת אותו עכשיו אבל אני מעדיפה לא לעשות כלום כי אני יודעת שאני בחיים לא אוכל לצאת איתו בעיקר לא בערב!!!והיא גם תמיד חושבת שאני מתנהגת רע ושכולם משפיעם עלי לרעה אז היא מתקשרת לחברות שלי וצורחת עליהם בבקשה תגידו לי מה לעשות! אני זה אני ויש לי הרגשה שהיא מתנהגת אליי כאילו בכלל אני בובה בלי רגשות ודעות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה עם אמא...
רונן דוד23/07/2007
ליאן יקרה,
גיל 15 הוא גיל מצויין להבהרת עמדותייך בפניי אמא שלך.
תתפסי אותה יום אחד עם מצב רוח טוב ותסבירי לה יפה ובנימוס את כל מה שניסחת כל כך יפה כאן.
תבהירי לה שיש לה על מי לסמוך, את בוגרת ומבינה עניין.
תראי לה גם בהתנהגות שיש לה על מי לסמוך,
ככה לאט לאט היא תבין ותשחרר את החבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן דוד...
ליאן24/07/2007אני מאוד מודה לך על העצה זו עצה ממש טובה אבל הבעיה היא שאמא שלי היא לא אדם שאפשר לשוחח איתו לב אל לב היא לא אוהבת את כל קטעי הרגשיות האלה או בכלל לנסות להבין. היא רואה רק את הצד שלה ויש לה בראש רק משפט אחד "מי ששומר על עצמו ומשפחתו גם אלוהים שומר עליו" היא פסימית, כל הזמן חושבת על הדברים הכי נוראיים שיכולים לקרות. פעם היא הלכה למפגש הורים עם פסיכולוג והוא אמר שצריך בימינו להחזיק נערים קצר כי בגיל הזה הם בסכנה של סמים וכל השטויות האלה...אז זה עוד יותר היגביר את הביטחון שלה שהיא צודקת והיא לא מבינה שאני ממש לא כזו כמו שהיא חושבת וניסיתי להסביר לה את זה כל כך הרבה פעמים והיא לא מקשיבה ומתחילה לצרוח ולריב. אני פוחדת שאני אשאר ככה לכל החיים מרותקת מכל העולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיי אופטימית...
רונן דוד26/07/2007
אין ברירה, לאט לאט אמא שלך תבין שגם לך יש דעה בעניין, למרות גילך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)