מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרה דחוף-תושבת באר שבע.סיגלית דוידוב31/12/2008
הנני תושבת באר שבע בת 18 וחצי. כידוע לכולם, באר שבע נכנסה אתמול למעגל הירי של החמאס, ונורו לעבר העיר כשלושה רקטות (אתמול) היום נפלו על העיר חמש רקטות. כפי שאתם בוודאי יכולים לדמיין, אני נמצאת בלחץ נוראי. לא אכלתי ולא שתיתי כלום מאתמול, אני בחרדות, לא הצלחתי להירדם אתמול בלילה, ואני כל הזמן מפחדת על חיי ועל חיי משפחתי. חשוב לי לציין כי בבייתי אין ממ"ד ואין בסביבת מגוריי מקלט, מה שאומר שאני לחוצה כפליים. המקום היחיד שאפשר לקרוא לו "מוגן" הוא קיר פנימי שנמצא בביתי. אני ממש בפרנויות ואני כבר לא יודעת מה לעשות! אני צריכה שמישהו יסביר לי איך להירגע, כי זה פשוט מעיק עלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
סיגל לוי31/12/2008שלום סיגלית
זה באמת מצב מאד קשה לגלות שהבית שלך הפך לפתע פגיע
הלחץ שלך מובן כי אכן יש מקור סכנה
אולם הלחץ משתלט עלינו ודוחק כל תחושה אחרת או היגיון
כן כדאי לברר היכן יש מקלט קרוב, או הכי קרוב שיש
כדאי לברר היכן כדאי להסתתר אם אינך מספיקה להגיע למקלט
בכל מקרה, כדאי גם לבדוק את העובדות
האם יש פגיעות בנפש
האם ברכוש
האם ביתך באזור "חם" או לא
כדאי לאוורר את הרגשות ולחלוק אותן עם הקרובים לך
כדאי לזכור לנשום (ואני לא אומרת בצחוק) - נשימה איטית מאד מרגיעה
כדאי לשתות כוס מים
ולהשתדל להיות בחברה מרגיעה ולא כזו שתוסיף ללחץ שלך
מקוה שהשקט יחזור לבתיכם! ובמהרה!!
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)